Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Az előző cuccom iAudio volt.
Írtam róla tesztet is, de az árához képest sz.tem gyenge volt. Ráadásul, ahogy letelt a 2 év gari, rá 2 hónapra megpusztult. Kössz, többet nem.
Nemtudom, h az ipod mennyire megbízható, mennyire jó a hangzása, tudom, h eladja a marketing meg sorolhatnám, de nekem tetszik, volt egy a kezembe is és érzésre nagyon minőségi. Igaz, h ennyi pénzért már mást is lehet venni. De nem tudom mit...
MP4-es gagyik nem kellenek, sony cuccait nem szeretem, philipsnek is csak mp4-esei vannak, ami említésre méltó. Esetleg Creative...
Csak egyszerűen annyira ütős kiss cucc ez a kis sz@r ipod nano, hogy szereznem kell egyet
pedig az eszem tudja, hogy annyival nem jobb, mint amennyivel drágább (Az USA-ban annyiba kerül, amennyit ér, itt meg egzotikumnak számít és túl van árazva...)
Lényeg, hogy szeretnék v.mi márkás, igazán jó cuccot 2-4gb tárkapacitással.Visszatérve: Az iaudio egyetlen előnye volt, hogy AA-s cerka akssiról ment, és ezzel is több, mint 30 órát. Beraktam a tatyóba 3 akksit, el voltam vele vagy egy hétig...
Na ilyet nem tud ma egyik se.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig az eszem tudja, hogy annyival nem jobb, mint amennyivel drágább (Az USA-ban annyiba kerül, amennyit ér, itt meg egzotikumnak számít és túl van árazva...)