Hirdetés
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #95891 üzenetére
45-ért nem kapok 5S-t, azé A fém meg hiányzik, elég gagyi ez a tejfelesdoboz-műanyag a Moto G-nél. No meg 1 giga ram akkor is csak 1 giga ram marad droidon, Lollipopon kis túlzással úgy dadog, mint Scatman John 95-ben. Ami azért érdekes, mert amúgy példás a támogatása, már van rá hivatalos 5.1 is.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz r3dsnake #95889 üzenetére
Csak hogy feldobjak valamit, divatpercek r3dsnake-kel:
Kinéztem két ruhadarabot, bár most nagyon nem kéne költenem ilyesmire, de kell ez az öltözék:
EZ az ing, EZZEL a farmeringgel. Ehhez még kéne egy fekete csokornyakkendő, fekete csőnaci és acélbetkós bakancsba belehúzva a nadrág szára.Opcionálisan zsebóra és lánc. Igazi oldschool punk rudeboy style. Ha meglesz az összeállítás, dobok fel képet.
madgie: osztminek.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Milyen nagy a csend erre.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
r3dsnake
nagyúr
Pff, 90%-kal jottem el otthonrol delutan most 4% pedig csak a camot hasznaltam par kepre meg nehany uzenetet valtottam. Nemtom mi eszi meg megint, de felkur.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz radi8tor #95874 üzenetére
Nem rossz, mármint a bicaj.
Egyébként link, tök jó ötlet amúgy, mondjuk a napaelemre fókuszálva a hazai politikusaink egy része megkérdezné, hogy este mivel világítanak, de ez mellékes, na meg ugye mennyi adót lehetne beszedni.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Ragnar95
félisten
válasz CharlieDrop #95868 üzenetére
Valamit nagyon félreértettél a hsz-emen
SÖ beszélt már évekkel azelőtt erről, hogy nemsokára eltűnnek a fizikai gombok, ezt írtam le a hsz-emben, ezért volt a végén a smiley, ironizáltam...
SÖ: miről beszélsz? szót sem ejtettem virtuális home gombról...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz CharlieDrop #95862 üzenetére
Szerintem hülyeség az egész, a fizikai gombok előnyeit még jóval arrébb van, amikor szoftveresen reprodukálni lehet, ha egyáltalán eljön ez az idő.
Bőven van még létjogosultsága a fizikai gomboknak és jó ideig lesz is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #95857 üzenetére
Nem érted te ezt, a gesztusvezérlésben van a jövő, a fizikai gombok használata már a múlt zenéje, a látnokunk már évekkel ezelőtt megjósolta, hogy már csak hónapok kérdése, mire egyik telefonon se lesznek fizikai gombok.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
Én egy millió éves régi nagy normál sim-et alakítottam micro sim-re, majd utána nano sim kellett egy másik készülékbe és tovább vágtam nano-ra, úgy hogy le kellett vágni szépen a fém részéből is. Sőt nem is volt pontos a méret sem (mert kicsit elb@sztam) de így is hibátlanul ment.
Az a netes letöltési forma meg jó.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
Kb semmi, vágtam már microt simából és microból nanot is, mindkettő megy tökéletesen jó ideje. Óvatosan kell csinálni és nem lesz baj.
Bár persze GSM boltban vágatni még egyszerűbb.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
CharlieDrop
veterán
-
Jojo5
őstag
Mekkora a kockazata az otthoni nano sim vagasnak micro simbol?
Ka es ujra csatlakozok a klubba, akartam egy I6osr venni, de amit kineztem avval atvertek es 60km brmm maradt, viszont szerencsemre talaltam egy 5St ami fuggetlen es meg 1 ev istyleos gari van ra.
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Arcképgyáros
Valakinek nincs véletlen BF4 gépre eredetiben?
-
legenda
válasz r3dsnake #95838 üzenetére
az lehet, de biztos csak azonos feltételek mellett akartak mérni.
nézhettek volna wifi vagy bluetooth sebességet/képességet, meg még egy rakás olyan dolgot, amiben az iphone 6 maradt volna alul, de nem ez volt a cél.SÖ; kérhető az s6 (edge) egyedi kiszerelésben, akár iphone 6 home gombbal is, csak úgy drágább valamivel...
nekem nem lenne érdemes cserélni egyik s6-ra sem, viszont lehet, hogy lesz viszonylag korrekt áron egy t-s bontatlan 6 plus, azon elgondolkodom majd esetlegesen.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Totheground
addikt
A nagyszülők "spejz"-nek nevezett kajaraktáránál nincs gusztustalanabb hely. Az elmúlt két napban kissebb nagyobb (read: 20 perc - 1 óra) megszakításokkal FOLYAMATOSAN zabáltam. Épp most csúszott le egy adag sajttal-sonkával töltött rántott csirke némi rizzsel és krumplival...
Szerk: és máris ellenállhatatlan késztetést érzek, hogy leszorítsam egy kis fasírttal és zserbóval...
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
SÖ
addikt
Gyakorlatilag az iPhone grafikus teljesítménye jobb, elméletileg rosszabb. Fele annyi pixelt kell számolnia, csak ezért nyer. A törésteszteknél meg a Samsung kijelzője vertikálisan is fut, máshogy hát rá az erő. Ez az első Samsung ami tetszik, de még mindig az a home gomb
-
SÖ
addikt
válasz GALARDO #95830 üzenetére
Képekről nekem is, de élőben az a gumiszerű bordás felület nagyon kellemes tapintású. Van egy asszisztens nevű natív App ami a SIRI-nek felel meg, mindent megtalál. Veszek bele 64GB class10 microSD-t, már 8-9 k-ért kapni.
Egyszerűen nem érek a kijelzőhöz mert ott a fordított egér, meg a billentyűzet. Oldalakat görgetek a space-vel, pass copy tab+egér . -
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #95801 üzenetére
Az! Nagyon sok újdonság van benne, csak hát az appok hiánya idegesítő. Sokat kell foglalkozni vele, meg mindig a belakás fázisában vagyok. TV-n BT egérrel vezérlem az IF-t, mentek SMS-t a Bland-el. Snap is fel fog menni rá.
Egyszóval nem multimédiás, de sokkal jobban olvasható a tartalom. 177g mégsem nagy, mindig érezni hogy egy vas van a kezemben. A gombok nyomáspontja etalon, és hangosan kattan Üzemidő 2 nap, jobb mint az i6-é. A fogása is sokkal jobb, ez nem fog meghajlani .
De problémás az offline Navi, sok appom itt nincs meg, vagyis trükközni kell. Ez amúgy a 9900 utódja. Nem kell BIS -
Ragnar95
félisten
válasz Blaise #95821 üzenetére
Nekem egy Dell netbookom volt, az teljesen rendben volt anyagminőségileg, emellett HP laposok voltak mindig, azokkal is meg voltam elégedve, családi gépnek most is az van itthon.
Thinkpadekről kb a katonai számítógépek jutnak eszembe mindig, annyira ormótlanok, el nem tudnám képzelni,h én egy Thinkpadet használjak akár csak 1 napig isAmúgy egy kis húsvéti fárasztás mindenkinek
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
válasz gabormgp #95825 üzenetére
Kétlem, alap műszaki dolgok, amikkel nem igazán szokás foglalkozni felhasználói szinten. Szétszerelős cikkek, videók vannak dögivel, de a működési elvről nem nagyon szól a fáma, már mint úgy összegyűjtve, az adott alkatrészeknek persze utána lehet nézni, az interneten nem nehéz.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
-
gabormgp
senior tag
Van olyan "cikk" ami leirja,hogy az iPhonekban levo alkatreszek mi celt szolgalnak?
Mint pl. Ram: Random Acces Memory-kozvetlen hozzaferesu memoria. Stb. -
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #95818 üzenetére
Ok, ettől még én nem ezt tapasztaltam és inkább hiszek abban, amit láttam, mint youtube videókban
Persze ettől még lehet,h csak simán hibás szériáról volt szó, de akkor se tudom ezek után nyugodt szívvel ajánlani bárkinek is a Thinkpad szériát...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #95816 üzenetére
Családban több is volt, aminek a műanyagborítása a csatik körül 2 év alatt magától eltört, egynek a tápcsatija romlott el, 1-nek a kijelzője attól,h egyszer a keretnél fogva emelték fel és ezek mind T szériás gépek voltak, szóval nem mondanám,h túl minőségiek és strapabíróak lennének...
-
Ragnar95
félisten
válasz Blaise #95809 üzenetére
Én tuti nem, egyszerűen undorítóak, nehezek, vastagok és nem is valami strapabíróak, legalábbis amik ismeretségi körben voltak, azoknál ezt tapasztaltam.
De persze ez csak az én személyes véleményemPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
Hát EZ egy csoda.
-
Blaise
veterán
válasz Gergőke88 #95808 üzenetére
Hardveraprón van egy srác, aki használt business class laptopokat árul.
Én inkább Thinkpad-et vennék, mint DELL-t.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #95802 üzenetére
Boldog Nyulat! by Grindesign
-
Arcképgyáros
Boldog nyulat emberek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest