Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Viktojka #94199 üzenetére
Amúgy elég idegesítő hogy törlik, az első rekord 697 volt, azt asszony iPad-ján csináltam mint írtam, Game Center viszont a nevem alatt volt, gondoltam ki belépés miatt ez nem tetszett nekik azért törölték. Majd ma csináltam az én telefonomon a 705 ezret, ott is volt pár óráig erre most eltüntetik azt is. Tényleg nem értem miért, és mi értelme, hiszen ez egy kis hülye játék, nem jár érte pénz, meg semmi, miért kell törölni...
Mondjuk játékba ott van a pályarekord, szóval van nyoma, mert tudod ha megdöntesz neked is jár sz üvegfólia....
-
gyuromoj
veterán
Valaki meg tudná nekem mondani hogy 5S-nél miből derül ki a gyártás éve és hete?
-
r3dsnake
nagyúr
-
legiaap
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
A MiBand lépésszámlálónak tényleg nem a legalkalmasabb. Konkrétan külön workout-nak tünteti fel a reggel fogmosást/hajvasalást.
Viszont az alvásmonitoring ijesztően pontos. Kb. percre pontosan felismerte mikor mentem aludni, mikor ébredtem fel éjjel, meddig, stb. Ráadásul a kimászkálásokkal sem szakítja meg az alvás trackingjét, külön veszi mennyit voltam az ágyban. Durva.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ittakary #94158 üzenetére
De nem értem mi a f@szért tünt el, már este a szemem kifolyt mire megcsináltam. Vagy az befolyásol valamit hogy asszony ipad-jén csináltam, amiből kijelentkeztem a Game Centerből, és az enyémre be, rekord meg volt, majd visszajelentkeztem... De pedig a telefonom utána láttam az eredményt hiszen abból fotóztam le...Nem értem, bár sz@rok is bele, csak jó volt a nevemet elől látni...
-
r3dsnake
nagyúr
-
gabormgp
senior tag
Most mivan ezzel a telenorral??
Nekem nincs elofizetve Lte,es most megis van. -
törölt tag
Nálunk a gyerek véletlénül belereptetett egy kanalat a TV-be, úgyhogy esténként a szemhéjam nézem.
-
gyuromoj
veterán
Én 1,5-2 méterre vagyok az 51'-es plazmatol ha 3D-t nézek rajta. Játéknak is kb. hasonló a helyzet.
-
B-L-A-C-K
titán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #94124 üzenetére
Amúgy meg tényleg lehetetlen PC-t tévére kötni... Én ugyanúgy hátradőlve, PS3 joy-jal játszok PC-n, mintha konzolt használnék. És sokadszorra hangsúlyozom a konzol kifejezetten jó dolog, csak kicsit röhejes, amit művelnek grafika/frampersec terén, "nextgen" néven... Ettől függetlenül lesz még PS3-am és idővel PS4-em is, de az elsősorban az exkluzív címek miatt. Ott van 120 játék steamen is, amihez még hozzá se szagoltam.
-
Cyberpunk
félisten
-
legiaap
félisten
Szevasztok! Kicsit eltűntem innen mostanság.
Cyberpunk: Semmi nincs még, csak egy 128-as Air2-őt vettem. Telefonnal kivárok. Jön az S6, új HTC. Meglássuk majd mi lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Cyberpunk #94121 üzenetére
Akkor most magyarul azt mondod nem jó olyan közelről nézni a TV-t mint a monitort?
Ezt szerintem a hülye is tudja, hiszen egy 140 centis TV-t nem 50 centiről fog nézni valaki, na de miért is nézne annyiról? :/
Gergőke88: Végül egy használt ilyen Magnat-ot vettem, pontosan azt se tudom milyen, de jól szól, és hibátlan állapotban volt. Na meg 13 ezerbe fájt házhozszállítással...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Gergőke88 #94116 üzenetére
Hol írtam azt, hogy 2 méter? A közel nyilván relatív, de mivel említve volt a monitor azt meg ugye relatíve közelről szokták nézni, na meg a szőnyeg ülés a TV előtt erre enged következtetni, hogy örülsz elé. Viszont olyan közelről jól látod az 55"-t? Na kérlek szépen erről volt szó.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Cyberpunk #94114 üzenetére
"Az a baj, hogy ha nagy képernyőt nézel közelről nem látod már periférikusan sem a kijelző jelentős részét, tehát szépen forgatnod kell a fejed. nos ha egy kisebb kijelezőt nézel közelebbről az eredmény ugyan az lesz, mint egy nagy TV-nél távolabbról. Gáz, hogy ezt még magyarázni kell."
Igazad van,zárjnak be a mozik és mindenki inkább nézze 5 cm-ről az iphone-t. Az eredmény ugyanaz, sőt....
-
r3dsnake
nagyúr
Megjött a MiBandem, tök kényelmes, diszkrét cucc. Hívásértesítés is megy rendesen.
-
Gergőke88
addikt
válasz
B-L-A-C-K #94110 üzenetére
Majd a cicus megmondja a tutit.
Nem hiszek én már a saját szememnek se, igaz lassan 2 éve van otthon ekkora tv-m.....Továbbra is látszik, hogy 0 tapasztalatod van. Hidd el, hogy simán látod 2m-ről az 55 colos tv minden pontját. És még a fejedet sem kell mozgatnod.
De befejeztem veled.
Látszik, hogy csak a saját fságodat tudod mondani. -
Zjunior
veterán
Látom jó a buli...
Én már rég lezártam a témát, várom a GTA V-t Pc-re -
Bling95
őstag
mondjuk fps-t én se szívesen játszanék konzolon.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest