Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Hooper #19099 üzenetére
Mostmár nemlesz térerővesztési probléma
Amúgy ez elvben nem az antennarendszer miatt van, hanem azért, mert gsm és cdma kompatibilis a teló és cdma-n már 3G-n megy a hang is, így ott nem lehet kapcsolni és ezért nem lehe gsm-en se most....Amúgy nagyjából hasonló az akksiidő az eddigi tesztek szerint, mint az i4-nél, mivel egy kicsivel erősebb lett az akksi is
-
Hooper
őstag
válasz
manchester85 #19078 üzenetére
És vajon jo lesz nekünk ez az antennarendszer? Mert ha vodánál maradok akkor ha otthon vagyok kb alkalmatlan lesz telefonálásra
aksi időröl ne is beszéljünk.
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #19095 üzenetére
Igen be van kapcsolva. Akkor ezért írja ki, mivel van helye hova kiírni, mert ha nincs tárgy mező akkor az első sor megtelte után írja ki
-
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #19080 üzenetére
Nem, nem.
Direkt melodic hardcore-t kaptatok, nem metalcore-t, vagy deathcore-t.
-
sirály69
őstag
4S tulajok!
Működési idő hogy alakul a Iphone4 hez képest? -
mondomén
őstag
Csak most olvasom hogy mi a téma. (kicsit lefoglalt a lábtartó amit 20ezresekből hajtogattam magamnak
)
Sosem értettem, hogy miért kell ezen a témán lovagolni. Van aki warezol, meg van aki nem (meg van aki a kettő közt őrlődik) pont. Mindig van pár ember akinél elszakad a pohár és betelik a cérna, aztán itt leírja a frankót. Nyilván majd ennek hatására a fejemhez kapok és rohanok apróra eladni az iphone-om, majd gyorsan lecsapok egy alcatelre. Warezolok, szóval minek nekem drága telefon... Az meg hogy az angry birds alkotóit (például őket!) mennyire viseli meg a warez, őszintén nem nagyon érdekel. Hazai alkalmazásokat viszont nem töltök le, ha nagyon szükségem lesz rájuk, majd megveszem őket. Azt viszont nagyon szeretem mikor egy teljesen idegen ember megmondja, hogy mire van pénzem is mire nincs. Meg hogy hány túrórudi árába kerülne ez meg az...
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #19083 üzenetére
tényleg..
köszi..nyilván nem irtam még hosszu smst..
-
sirály69
őstag
válasz
manchester85 #19086 üzenetére
Húúúú, már megijedtem!
Sajnos még mindig rengeteg helyen nincs 3G-s lefedettség a T-nél! -
sirály69
őstag
válasz
manchester85 #19078 üzenetére
És ha nincs 3G-s lefedettség nem működik a telefon?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #19082 üzenetére
Én inkább nem minositem mert a bontatlan cd-s srác megsértődik
snooze
Csak bizonyos számú karakter felett kezd el számolni.[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #19080 üzenetére
bnom szerint borzaszto ez a zene
pedig nem rossz. -
snooze
veterán
válasz
rolcsibácsi #19079 üzenetére
nekem be van kapcsolva a számlálás és mégsem irja..
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
-
Hooper
őstag
2 kérdés:
IOS5nél tényleg nem lehet váltani 2G/3G között?
Az remek mert a mostani telóm rengetegszer sz4r4kszik hívás közben mert a drága szolgáltatónak igen ingatag a térereje.. pl a lakásban (BP belváros - szép vastag falak) 3Gn örülök ha 1 csíkom van.. ha itthon vagyok és nem váltok 2Gre esélytelen a telefonálásvalamint almánál is csak akkor van meg a 160 karakteres sms hossz ha ékezet nélkül írok?
egyébként számolja írásnál a fennmaradó karaktereket?szerk:
Tnél médiamáni M csomaggal miért nem lehet választani a készüléket, nem tudja valaki? Nekem az Les, asszonynak az Mes kéne...[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #19072 üzenetére
hahh..coldplay..inkább hallgassátok az új Counterparts-ot!
-
Bling95
őstag
én meg az a kategória vagyok aki megvenne de a kártyám nem alkalmas rá, anyám meg nem adja oda az övét mégha kifizetem se, ugyhogy ezvan marad a JB
-
megema
őstag
válasz
rolcsibácsi #19052 üzenetére
Ne mondd már, hogy egyszerű összedobni egy appot. Persze egy faket egyszerű... Most kezdtem egyetemen programozó szakon, és azért nem könnyű úgy sem, hogy nem most kezdtem nulláról kezdtem tanulni, hanem már ismertem más nyelveket.
iPhone-ra való fejlesztéssel még nem próbálkoztam mondjuk...
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Kashim #19067 üzenetére
gyanitom h kommy sem ebbol el meg, ot tisztelem is a programozasaert, de o sem penzert arulja a dolgait..
nem biztatok senkit h warezoljon, de azt nem ertem miert kell mas penztarcajaban turkalni..
mint mondtam en is leszoktam a warezrol, de csak azert mert van boven ingyenes app..[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
...én kiszálltam...durvul a közhangulat
Inkább hallgassátok az új Coldplay lemezt ma jelent meg. Állat, már aki szereti.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz
szamomra bicskanyitogato a hozzaallasod, gondolom te is azok koze tartozol akik szerint a szoftver az hozza "jar" a kurvadragan megvasarolt telefonhoz, es megvasarolni csak "kidobott" penz. ilyen hozzaallassal visszakuldenelek a kokorszakba, mert egy bunkosbot valo a kezedbe nem telefon.
"az meg marhanagy melo hogy otthon valaki osszebarkacsol hobbibol egy appot, majd ebbol akar megelni?.."
megtudhatnam, hogy hol lehet letolteni az altalad keszitett alkalmazas(oka)t, mert gondolom aktiv fejleszto vagy, ha ilyen explicit velemennyel rendelkezel az ios-re valo fejlesztes mibenleterol
-
Jojo5
őstag
válasz
manchester85 #19061 üzenetére
szerintem itt senkise "verte" a mellét büszkén, csak annyit volt, hogy leírta mindenki ki, hogy gondolja használja a dolgokat...
Ha már a becsületességnél tartunk ezerféle más helyről\területről fel lehet mutatni érdekes dolgokat... jó persze nem kell evvel takarózni meg semmi, de pl egy közeli példa hozzám, hogy ahol most tanulok az emberek 5-6 éven belül simán tudnak nettó 300-500K-t keresni egy kis szerencsével, de akkor mi a tökért tűnik el 2000 lityó kerozin ha az ember jól keres ? mert extra pénz és "megteheti"
Az én álláspontom az, hogy amint lesz bankkártyám amiket használtam eddig is megveszem aztán a JB meg kérdéses, hogy megéri-e SBsettings miatt vagy sem...
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz
Megmondtam. Mérlegelés. Ha valakinek ilyen nehéz összeszedni rá akkor biztos van értelmesebb dolog amire költhetné egy iPhone árát. De nem, inkább megveszi aztán idejön gügyögni fórumra mi az az iTunes, meg hogy kell rá appokat másolgatni. Én se veszek Ferrari-t és lopom hozzá az üzemanyagot meg állok neki barkácsolni mikor nem értek hozzá, közben meg panaszkodok be fórumra. Pedig megtehetném, felvehetnék rá hitelt, vagy megvehetném részletre, aztán törleszthetném életem végéig, de mi a francnak, hogy villogjak vele? Kösz nem.
Egyébként sem tudom minek magyarázkodok a hozzád hasonló embereknek akik ilyen kocsis stílusban reagálnak... még jó hogy nem én kérjek elnézést hogy becsületes merek lenni. Pofám leszakad komolyan.Második bekezdést inkább meg se hallottam, de gyanítom Kommy is tudna róla mesélni neked.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #19064 üzenetére
...én vagyok a harmadik...bocs
-
JNashville
senior tag
Alapvetően onnan indul a baj szerintem, hogy egy nyamvadt párszáz forintos program esetében elvekről kell diskurálni. Ez már tényleg a forintb*szás kategória.
Szükségem van rá? Igen-nem. Van belőle Lite verzió? Igen-nem. Ha van, letöltöm, kipróbálom, ha tetszik megveszem. Bumm, ennyi.
És még mondják, hogy az iPhone a prémium közönségnek készül.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
akkor en a harmadik vagyok mert iphoneon warezoltam most meg nem mert tobb manim van.
most sem azert fizettem azert a par appert mert tamogatni akarom a kedves fejlesztoket akik ebbol szeretnenek megelni hanem mert nekem ihy tisztabb a rendszerem talan.. bar androidon tokmindegy honnan van sztem.. rengeteg jo ingyenes program van, elvagyok azokkal is. meg igy is h lenne penzem ra, felesleges penzkidobas lenne, meg ha csak par forint is.. csak olyat vettem amit mindig is hasznalni fogok mert muszaj.. -
Solar_Wind
senior tag
válasz
Welcome to Hungary
Itt mindig az a király, aki lop.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #19060 üzenetére
Már kérdezted de mondtam hogy minden androidos telót másképp kell, samuhoz régebben az Odint kellett használni, de hogy az SGS2-höz most mi kell lövésem sincs. Több mint egy éve nem rootoltam, akkor viszont doktorálni tudtam volna belőle. Átpasszolnám ezt a lehetőséget egy nálam nagyobb tudású kolégának.
manchester85
Én egy harmadik féle vagyok, én a programjaim néhány százalékát megvettem, 90%-át viszont az appshopperben lőttem ingyé[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Na, akkor végre mindenki egyetértett abban, hogy ne csak warezoljunk, de legyünk is rá büszkék, és hirdessük az igét, hogy esze ágában ne legyen senkinek programokat venni egy kakaóscsiga áráért.
Érdekes az emberi természet, mert ahogy látom, itt kétféle ember van: az egyik, aki elvből megveszi, ha kell valami, a másik pedig, aki elvből nem fizet egy programért.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #19059 üzenetére
biztos csak nem egy iphonosnak
segitesz face-en? -
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #19058 üzenetére
jo lenne rootot kiprobalni
Pedig egyszerű mint az ágybavizelés.
-
rolcsibácsi
őstag
ha vkit erdekel, most egyelore lecsengett bennem az apple hype es nemhiszem h veszek i4s-t, inkabb kivarom a kovetkezot. i4em utan jobbnak tunt ez, most h nyomogattam egy hetig a bnom i4s-et, igyerzem h kb ugyanaz mint amim volt.. hianyozna a torrentezes meg az itunestol valo szabadsag
de ettol meg ide jarok forumozni mert ezt szoktam meg, meg mert az android forumokbol szart se ertek
nem erzem otthon magam a konyhaban, pedig jo lenne rootot kiprobalni, lehet megjobb lenne..
-
Jojo5
őstag
válasz
Kashim #19049 üzenetére
Értem én, de az elején pl. egyáltalán nem is állt rá a fejem erre amikor meghallottam, hogy huhh még appstore meg tököm....
Mint ahogy írtam is én hajlok arra, hogy megvegyem azt a kemény 4 db játékot amit használtam amikor JB volt fenn... nálam pl. a lustaság nagyon nagy hátrány tudom nem mentség, de ha egyszerűbb úton megtudok\tam 1-2 dolgot szerezni akkor felraktam... tudom nem jó, de ez van...
Majd elvileg már jövőhéten átmászok 1 normális bankhoz és megveszem szépen a kemény 0.99 eurocentbe kerülő játékaimat...(cut the rope, experiments és where is my water)
A másik fele, hogy a JB kezd kiakasztani, hogy nálam szerintem az fost@ össze a rendszert szóval a közeljövőben nem hiszem, hogy felrakom, max ha égető szükségem van valamire mondjuk az SBsettings az nagy kényelmi funkció ilyen téren...[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #19054 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
Jaj hagyjátok már ezt a "szüleid pénze" dolgot. Ti semmit nem kaptatok a szüleitektől gyerekkorotokban? Akkor a Lego volt drága pénzért duty free shopból, vagy ha valakinek kamionos volt a papája akkor farmer kertésznadrág, ma meg egy iphone
...vagy BMX, vagy Commodore 64 stb.
Rolcsibácsi +1 (kicsit finomítva persze a hsz-t
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
+1
Kashim: te honnan tudod, hogy másnak mennyi pénze van és mi fér bele neki? és milyen jogon szólsz bele mások pénzügyeibe...? és talán van olyan, aki havi 5000Ft-nyi alkalmazást vesz és nem 3-4eurónyit...
vadászcsiga: +1[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Kashim #19049 üzenetére
ezeket az embereket nem ertem.. lehet h valaki nagynehezen osszegyujti a telo arat, es mivel az is kurvadraga, hadd ne kelljen mar faszom appokra is kidobni a penzt, raadasul ugy hogy ki tudja jo e vagy sem... ne okoskodj mar masok penze felett.. ha ilyen jol megy akkor a par eurosakert miert kell varnod a learazasra?... de nekem aztan mindegy, androidra en is megvettem parat ami kell, es egyatalan nem warezoltam meg, de csak mert megtehetem itt angliaban, otthon ez nem igy volt..
az meg marhanagy melo hogy otthon valaki osszebarkacsol hobbibol egy appot, majd ebbol akar megelni?..
[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
Nem tudom láttátok-e, de akciós az Order & Chaos. MMORPG rajongóknak kötelező 0.79 Euroért!
-
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #18939 üzenetére
Bocsi, tegnap már nem tudtam válaszolni...
"Hónapok óta ezen a témán lovagolsz, van még gari rá egyáltalán?"
November 28 -ig garis az I4 -em.Egyszer már bevittem frissen restore -olva a telefont a vodafone -ba, minden nélkül, mert itt azt mondták, nem kell semmi, szériaszám alapján megy. Nos, nem. Kellett garanciajegy is. Csak most a biztonság kedvéért megkérdeztem, hogy elég -e a garanciajegy, nem kell -e számla, mert ezt a cirkuszt nem szeretném még egyszer eljátszani.
Felhívtam ma a vodát, és megerősítették, hogy elég a garanciajegy. Szóval szerdán viszem is be. Az ürge azt mondta, lehet, hogy 3 hét mire cserélik, de az is lehet, hogy 2-3 nap. Ettől félek a legjobban, a telefonban vannak a számaim, meg pár elég fontos jegyzet. Ezért a legjobb lenne, ha iPhone -t adnának cseremobilnak, de az felejtős...
Holnap megy a restore, és szerdán viszem be. Akkor ha megkapom az új telefont (minden bizonnyal), akkor csak egy restore from backup kell?
-
Kashim
őstag
Ha megengedhet magának az ember egy 100-150k-s telefont, az ne 200ft-os programokon spóroljon már basszus. Ennyire nem tud valaki mérlegelni? Havonta elkölt az ember 3-4 eurót ilyesmire az csutkára vágja a büdzséjét? Én sem szoktam minden szart összevenni, csak ami megtetszik. Sőt, meg lehet várni a leárazást is, mivel előbb-utóbb minden arra a sorsra jut, még ha 1-2 napra is. Rengeteg olyan játékom van ami 3-5 euróról lett centekre leakciózva és megvettem, mert tudom hogy nem játszok vele annyit, hogy drágábbért megérje, de azért kíváncsi vagyok rá, ennyiért pedig belefér. Ha nekem belefér és ki tudtam köhögni 110k-t egy telefonra, akkor más is meg tudja magát erőltetni és nem összelopkodni a rávaló szoftvereket.
Ugyanolyan átlagemberek programoznak és fejlesztenek erre a telefonra a megélhetésért mint te, vagy én. Ha nem veszed meg a terméküket, tőlük veszed el a lehetőséget, hogy legközelebb jobbat csináljanak, vagy még jobbá tegyék az ingyenes updatekkel. Az a baj amíg az ember nem volt még a dolog túlsó végén, addig nehezen érti ezt meg, pedig nem kell hozzá nagy képzelőerő, csak egy kis empátia.
Szóval igen, erősen lenézem az ilyen megnyilvánulásokat. Akinek nem engedi meg a pénztárcája, hogy néha elköltsön egy kis pénzt olyan programokra amiket nagy megelégedettséggel nap, mint nap használ, az ne vegyen iPhone-t, vagy bármilyen okostelót ebben a kategóriában. Meg szabad sértődni, de a lustaság nem mentség a lopásra.
De ennyi off elég volt mára részemről, elnézést azoktól akiket esetleg idegesítettem.
[ Szerkesztve ]
-
salesman
őstag
Urak, a #19007-re valaki?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Kashim #19041 üzenetére
Talán azért, mert nem szeretek 2 cuccot ciplni magammal, azon kívül a telefonálsá+sms írás is rémálom a mosatni mobilomon és szükségem van a jó kamerára+nomrális mennyiségű ramra+gps-re...
És naponta 2-3 hívást/sms-t szoktam lebonyolítani, csak kedvezményesen beszélek...
manchester85: én főleg játszani szoktam rajta ezeken a tevékenységeken kívül, amiben az iPhone a legjobb és amihez nem szükséges net...És telefonálásra valóban jó az 5 ezer forintos mobil is, de smsezésre jobb az iphone a qwerty miatt,zenehallgatásra sem túlzottan megfelelő egy 5ezer forintos sz@r és azon nem is iOS van, ami a másik fontos érv az iPhone mellett[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz
Kashim #19041 üzenetére
én mondjuk letelefonálom simán a 200 percet, sőt még túl is szaladok néha, de mivel a bankkártyámat lusta voltam beaktivizálni máig én sem tudok programot venni és igen a telómon néha JB is akad, hogy megnézzek ezt azt...
Akkor mindenki vegye be mert tegyük fel warezol és szifonja van ?
(amúgy tervbe van véve, hogy beaktivizálom és megveszek pár telót, de ez az ötletem már régóta megvan csak a lustaság fél egészség...)
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
Ragnar95 #19039 üzenetére
Na, amiket leírtál, ahhoz pont nem kell egy 200k-s telefont venni.
telefonálni: 5 ezer forintos telefonon is lehet
sms-ezni: 5 ezer forintos telefonon is lehet
zenét hallgatni: 5 ezer forintos telefonon is lehet
A filmnézés, fényképezés már nyilván minőség kérdése, de egy N8-cal is csinálsz legalább ilyen képeket, és tudsz rajta ugyanúgy videózni.
Ellenben a legtöbb alkalmazás netért kiált,és a UI egyszerűsége illetve kezelhetősége is akkor nyilvánul meg a legjobban, ha az ember felszabadultan, gyakorlatilag mindenre használja. Nem a net a luxus, hanem az, hogyha valaki net nélkül használ egy ilyen telefont, amennyiért más laptopot vagy autót vesz...
Kashim: +1
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz
mexicanraven #19042 üzenetére
semmi gond nem lesz belőle.
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem, lehet buta, de tesómat érdekelné!
A lényeg az, hogy adott egy vadonatúj iPhone 3GS, ami még nincs aktiválva!
Ha egy másik SIM-mel aktiválom, akkor a sajátjával, ugye ugyanúgy lehet majd használni?
Lehet infantilis a probléma, de sose lehet tudni, ugyebár!Előre is köszi!
-
Kashim
őstag
válasz
Ragnar95 #19039 üzenetére
Minek iPhone ha úgyis alig telefonálsz és mobilnet sem kell? Nem elég az iPod Touch azokra amit felsoroltál?
Nem szólok bele, azt csinálsz a pénzeddel / szüleid pénzével amit akarsz, de nekem ez így orbitális parasztvakításnak tűnik. Fogadok utána agyon JB-zed aztán szétwarezolod az agyad is, mert ha 500 forintod nincs havonta mobilnetre, akkor a 200ft-os játékokra se lesz, amikkel jókat szórakozol...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
C4mp3r #19037 üzenetére
Félig
Eladom az ipodom+mobilom és a maradékot belerakják szüleim, de németországból lesz a mobil, így olcsóbb lesz jóval
manchester85: azért nem a netezés a fő funkciója egy telfonnak bámilyen okos is azNet nélkül is lehet telefonálni, sms-ezni, játszani, kamerázni, filmetnézni, zenét hallgatni,stb...Egy elég hasznos dolog a mobilnet, de meglehet lenni nélküle is szerintem
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
FefeeX #19010 üzenetére
"Van akinek az a lényeg, hogy egy dolog tudjon mindent"
Jah, csak ahhoz net is kéne. Mégis mi az a minden, ami nem használ mobilnetet és nem játék? Mert én őszintén szólva el se tudom képzelni.
"de óriási luxusnak, pénzkidobásnak gondolom így is. Mert előtte is bőven jól megvoltam, ha kellett net, kerestem wifit. És működött minden. És az a párszáz forint minimum kétezer havonta"
Aha, megsúgom neked, 600ft-ért már van korlátlan mobilnet. Lassítás után is bőven jó operával netezni, IM alkalmazásokra, e-mailre, stb. Mellesleg nekem a havidíjam 1500ft, amiben már a net is benne van, és mellette 6000 percem van 3 T-s számra.
A legtöbb ismerősömnek pedig IM vagy FB üzenetet küldök, amivel megspórolom az sms és az MMS árát, ez az a borzasztó nagy pénzkidobás, amiről beszélsz?
De oké, vegyük azt, hogy minimum havi 2000, ami persze nem igaz. Tudod mennyi pénz ez? Napi 1 túrórudi ára. Ba*meg ezt nevezed te nagy összegnek? Kit érdekel, hogy ez 2 év alatt mennyi pénz? 2 év alatt mi nem lesz minimum 50k? Talán a levegő...
"nem dől be egyből az ilyen parasztvakításoknak."
Az egész internet egy parasztvakítás, mi?
Ez kész! Kapcsolattartás, erről szól egy mobiltelefon lényege. Internet nélkül meg elég korlátoltan lehet kapcsolatot tartani, arról nem is beszélve, hogy az internet a legolcsóbb kapcsolattartási csatorna. Erre te meg luxusról beszélsz...
-
C4mp3r
addikt
válasz
Ragnar95 #19033 üzenetére
akkor feltetelezem listaaron, sajat penzbol fogod megvasarolni a telefont.
az ios nem nyilt rendszer, egyik mintapeldaja a hogyan csinaljunk jo zart rendszert temanak.
a smartphone pedig eleg tavan ertelmezendo, de velemenyem szerint olyan hordozhato eszkozt jelent, ami multimedias, illetve alapveto kommunikacios kepessegekkel van felruhazva, de meg veletlenul sem tudja (nem is kell neki) ugyanazt mint egy PC. arra ott a laptop [link] -
Ragnar95
félisten
válasz
Bling95 #19034 üzenetére
iPhone nem nyílt?
Már bocsi, de ez elég nagy hülyeség szerintem. Ha zárt lenne, akkor nem adták volna ki az sdk-t és nem lehetne rá külső forrásból programokat írni. Az egy dolog, hogy a forráskód ne nyílt, de ettől még az oprendszer az. Legalábbis tudtommal
Így van, nincs definíciója, ezért is írtam, hogy akkor szerinte mi az, ha amit én írtam, az nem igaz szerinte.... -
C4mp3r
addikt
válasz
Ragnar95 #19030 üzenetére
ugye tudsz rola, hogy ordas nagy marhasag amit irtal?
"És az okostelefon nem a nettől lesz okos, hanem attól, hogy nyílt az oprendszere és ugyanazt tudja a hardveren kívül, amit egy pc is."
ez kulonosen tetszik
"valószínűleg nem lesz rá mobilnetem, mivel anyámék nem akarnak nekem fizetni és nem használnám annyit, hogy magamnak kidobjak rá havi mimum 500Ft-ot..."
ja hogy a szamlakat a szuleid fizetik, de te nem szansz ra 500ft-ot a penzedbol (amit feltetelezem ugyancsak a szuleidtol kapsz).
-
Ragnar95
félisten
válasz
FefeeX #19010 üzenetére
Teljesen egyetértek veled
Nekem most csak iPod Touchom van, de 3-án kapok i4S-t, de valószínűleg nem lesz rá mobilnetem, mivel anyámék nem akarnak nekem fizetni és nem használnám annyit, hogy magamnak kidobjak rá havi mimum 500Ft-ot...És az okostelefon nem a nettől lesz okos, hanem attól, hogy nyílt az oprendszere és ugyanazt tudja a hardveren kívül, amit egy pc is. És tudtommal a pc-khez sem jár mobilnet...
-
norbi2010
őstag
Ha minden jól megy holnap én is iphone tulaj leszek
-
Jojo5
őstag
válasz
DanielK #19002 üzenetére
Pl amit linkeltem , illetve ma olyat csinált, hogy alul hagyott egy fél centis csíkot ami konstans szürke volt... a PH pl fehérbe burkolózott a telómon és majdnem egész nap szét volt "csúszva", valamint még 1-2 beragadás mikrolagg safarin belül ami nem bug, de idegesítő...
A teló magában nem vészes, de érezhető, hogy a rendszer rajta teljesen "flott"...
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Sok hülye tróger miatt benyaltuk az élő tesztet!
-
ktibor26
csendes tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a 3G és a 3GS komplett kijelzője kompatibilis egymással??? Mert az enyémen meghalt a home gomb, és van itthol elfekvőbe egy 3G, aztán abból átrakatom bele ha kompatibilis. Mármint a komplett kijelzőt!
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #19018 üzenetére
Na akkor visszaszívtam, szemetek...
-
Kommy
veterán
valaki küldje el a /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/Keyboard-hu.plist -et
a kommykt kukac iphoneclub pont hu címre
fontos lenne, iOS verzió mind1
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
Kashim
őstag
válasz
FefeeX #19012 üzenetére
Van már egy ideje, nem tudom iOS3-ban volt-e, de 4-ben már tuti. Beépített.
General » Accessibility menüpontban bekapcsolható bármelyik készüléknél, de az adott nyelv "akcentusával" beszél. Szóval aki angolul használja a rendszert annak nem épp jó, de magyarul egész jó a kiejtése.(Egyébként Speak Selection jobb, ott nem pofázik össze-vissza, csak azt amit akarunk)
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Röviden és tömören ez egy marhaság amit írsz, már bocsánat.
Mobilnet nem kell feltétlenül. Persze, ettől már "ipod" lesz, ez is marhaság. Mert egyben van a telefonnal. Van akinek az a lényeg, hogy egy dolog tudjon mindent. És mondjuk mióta van mobilnetem rajt, azóta nem adnám vissza semmi pénzért, de óriási luxusnak, pénzkidobásnak gondolom így is. Mert előtte is bőven jól megvoltam, ha kellett net, kerestem wifit. És működött minden. És az a párszáz forint minimum kétezer havonta. Ami a két éves előfizu esetén már a telefon árának a harmada (és ez csak egy szolgáltatás, nem egy fix hardver, szolgáltatás elszáll, hardver megmarad)
Lehet keménykedni, hogy tudsz fizetni mellé mobilnetet és hülye az aki nem fizeti ki, pedig vett ennyiért telefont, de pont az az okos, aki nem kap rá az ilyen marhaságokra, mert fel tudja mérni a tényleges igényeit, és nem dől be egyből az ilyen parasztvakításoknak.
Tud jó lenni a mobilnet, igen. Sokszor jól is jöhet. De hogy megér-e ennyit? Pedig megengedhettem volna azelőtt is, mikor egy évig nem volt, 3GS mellett. Csak nem volt olyan fontos (aki minden marhaságra elszórja a pénzt, annak nagy igazán az eP3nis, nem annak, aki takarékoskodik a nem feltétlen muszáj cuccokon.
Szóval, maradjunk abba, hogy mindenki el tudja dönteni egyéni preferencia szerint, hogy neki mennyire szükséges a mobilnet (főleg a jelenlegi prémium árazás mellett), és ez alapján vagy veszi, vagy nem. Általában akinek ilyen telefonja van, annak nem azért nincs, mert nincs rá pénze, és amiért neked van, másnak meg nincs, nem feltétlen lesz csóró paraszt, hülye f@sznövelő meg barom.
Le kéne már szokni erről az "aki nem olyan mint én az marha" hozzáállásról... -
Atlantis
veterán
Köszönöm. Ez nem megoldás, csak tüneti kezelés, hogy ne idegesítsen annyira. Ezt egyébként magamtól is megtettem és már 120. hálózatnál tartok ~10 nap alatt.
Eszerint el kell fogadni, hogy ez ilyen. Ezt is az iOS5 hülyeségei közé sorolhatom, elég sok van benne sajnos. Rég nem adott ki ilyen bugos rendszert az Apple.
-
salesman
őstag
Üdv!
Iphone 4-nél kell fake apn az internet tiltáshoz, vagy csak elég, ha kikapcsolom a mobil adatforgalmat?
Küldött a t-mob sms-t, hogy túlléptem a limitet!
Köszönöm!
-
spyduck
nagyúr
Ez a VOICEOVER nagyon kemény. El se kell olvasni a hsz.-eket. felolvassa nekem
-
rolcsibácsi
őstag
az iris eleg gyenge a sirihez kepest, a szovegfelismerese is, meg egyenlore nem sok mindent tud.. amugy meg eddig is volt a google keresoben hangfelismeres, az is jobban mukodik es azzal tobbmindent lehet kerestetni ill megcsinaltatni, es az elobb volt mint siri
persze az iphoneos valtozat beta az androidos meg alpha ugyh meglatjuk mi lesz..
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A piac legvékonyabb hajlíthatója: Oppo Find N5
- World of Tanks - MMO
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)