Hirdetés

Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz zack #18589 üzenetére

    Röviden és tömören ez egy marhaság amit írsz, már bocsánat.
    Mobilnet nem kell feltétlenül. Persze, ettől már "ipod" lesz, ez is marhaság. Mert egyben van a telefonnal. Van akinek az a lényeg, hogy egy dolog tudjon mindent. És mondjuk mióta van mobilnetem rajt, azóta nem adnám vissza semmi pénzért, de óriási luxusnak, pénzkidobásnak gondolom így is. Mert előtte is bőven jól megvoltam, ha kellett net, kerestem wifit. És működött minden. És az a párszáz forint minimum kétezer havonta. Ami a két éves előfizu esetén már a telefon árának a harmada (és ez csak egy szolgáltatás, nem egy fix hardver, szolgáltatás elszáll, hardver megmarad)
    Lehet keménykedni, hogy tudsz fizetni mellé mobilnetet és hülye az aki nem fizeti ki, pedig vett ennyiért telefont, de pont az az okos, aki nem kap rá az ilyen marhaságokra, mert fel tudja mérni a tényleges igényeit, és nem dől be egyből az ilyen parasztvakításoknak.
    Tud jó lenni a mobilnet, igen. Sokszor jól is jöhet. De hogy megér-e ennyit? Pedig megengedhettem volna azelőtt is, mikor egy évig nem volt, 3GS mellett. Csak nem volt olyan fontos (aki minden marhaságra elszórja a pénzt, annak nagy igazán az eP3nis, nem annak, aki takarékoskodik a nem feltétlen muszáj cuccokon.
    Szóval, maradjunk abba, hogy mindenki el tudja dönteni egyéni preferencia szerint, hogy neki mennyire szükséges a mobilnet (főleg a jelenlegi prémium árazás mellett), és ez alapján vagy veszi, vagy nem. Általában akinek ilyen telefonja van, annak nem azért nincs, mert nincs rá pénze, és amiért neked van, másnak meg nincs, nem feltétlen lesz csóró paraszt, hülye f@sznövelő meg barom.
    Le kéne már szokni erről az "aki nem olyan mint én az marha" hozzáállásról... :U :U

Aktív témák