Hirdetés

Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz máyköl #18935 üzenetére

    Nem értem, hogy miért városi legendákból építkezel. Keress egy szervizes voda üzletet, sétálj be, húzz egy sorszámot, és beszéld meg velük. Hónapok óta ezen a témán lovagolsz, van még gari rá egyáltalán? :U Most az hogy kis pista mit mondott, nem sokat ér. A legtöbb Apple terméket sorozatszám alapján, mindenféle papír nélkül szervizelik, most egy voda függő, garanciapapírral rendelkező készüléket ne gariztatna a szolgáltató, aminek a vásárlási időpontja, meg egyáltalán a garanciális állapota az Apple oldaláról megnézhető? Na ne légy már ilyen butus. Nincs az az isten, hogy én ezt ne intézném el. :U Felhívod az Apple magyar ügyfélszolgálatát, és megbeszéled velük, hogy mi ez a cirkusz.

    Ha nincs, akkor nyilván nem adnak. Bár meglep, hogy egy 10 éves alcatelt ne találnának. :) Visszamész akkor, amikor lesz, sztem ezt is meg lehet előre beszélni velük.

    Szerintem meg tuti adnak. De most ez megint egy vita témája, aminél jóval egyszerűbb lenne befáradni egy voda szervizpontba. Amúgy meg, ha garanciáztatni akarod, számítanak ezek a tények vmit? Fórumon keresztül nem fog menni a dolog. :)

    i6 Silver

Aktív témák