Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Aktív témák
-
vans?
őstag
sziasztok,
olyan kerdesem lenne, hogy milyen bumpert es foliat ajanlanatok nem meregdragan? nem szilikon bumper kene, hanem valami elegansabb azert, a foliak kozt nem tudom, melyikek jok... van a ph-n peldaul olyan elado, aki megbizhato ilyen teren? (mintha Black Dragon kollegara emlekeznek Zagg Invis. Shield-ek kapcsan, vagy rosszul..?)
koszi!
(i4-rol van szo.)
-
Orient84
aktív tag
vodától letölthető igo milyen?ugyanolyan mint a sima?
-
majestic
őstag
válasz
Big_Leslie #21795 üzenetére
Az IGO már rég nincs törve, amik fenn vannak a neten, azok fake verziók (nem tudják megoldani a törést). A Navigont megtalálod a neten.
-
Blue@X
senior tag
válasz
Írj levelet akkor a hivatalos Apple supportnak vagy magának az iGo, Navigon fejlesztőnek, ők majd segítenek neked. Érdemes még a személyidet is fénymásolni mellé.
[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
válasz
Ha kifizeted megy magától hidd el.
-
Big_Leslie
tag
válasz
skylinelaca #21794 üzenetére
Köszi az még megy de ezt kéne rá felvarázsolni! üdv L.
-
skylinelaca
senior tag
válasz
Big_Leslie #21792 üzenetére
szerintem hivatalosan csak annyi választ kaphatsz hogy vedd meg őket AppStoreból
szerk: Blue@X - gyáh megelőztél
[ Szerkesztve ]
-
Blue@X
senior tag
válasz
Big_Leslie #21792 üzenetére
AppStore -> Rányomsz hogy buy, kifizeted az árát és kész. Ja hogy warez? No support.
-
Big_Leslie
tag
Sziasztok.
Kéne egy kis segítség. Nemrég vettem egy 3GS-t 32GB-ost és nem nagyon tudok rátenni navigációt! Letöltöttem az Igo-t is meg a Navigon-t is de ahogy fent a neten láttam sehogy sem tudtam kisilabizálni, hogy hogyan is kell feltenni a telóra ezeket az ipa file-okat, hogy az installous kezelje! Ha valaki tud segíteni azt örömmel venném
pü-be írjatok már mert azt hamarabb látom
Előre is köszi üdv L.
-
whited
addikt
de tök jó
panoráma -
vadászcsiga
félisten
válasz
skylinelaca #21770 üzenetére
Após gavallér ember
-
_ak_
addikt
válasz
rolcsibácsi #21780 üzenetére
A hír szerint nem az összesnél, hanem csak egy részénél jelentkezik ez és leginkább azoknál, akik a launchkor vettek. Egyébként itt is panaszkodott már valaki sárgás kijelzőre, szóval lehet, h tényleg van benne vmi. Én sajnos még i4S-t sem láttam élőben, nem hogy többet összehasonlításnak.
addikt lettem, fuck yeah
-
rolcsibácsi
őstag
en ebbol sem vettem eszre egyelore semmit, viszont nemhiszem h a szememmel van a baj mert az sgs2 fekete hatzernel ha mar megszokta a szemem is a sotetet akkor latszik a ragaszto, olyan mintha alulrol at lenne vilagitva es foltos az egesz.. sgs2topikban persze senki nem lat hasonlot es biztos az enyem a szar.. de megneztem haverjaim sgs2it is es detto ilyen az amoled.. ez persze tabu!
-
_ak_
addikt
válasz
majestic #21775 üzenetére
Nem volt ideje megszáradni a ragasztónak? De hát több hónappal előtte le voltak gyártva a készülékek. Most lehet, h hülyeséget mondok, de nekem úgy rémlik , h launchig 20-22m darabot terveztek. [link]
Mindenesetre ha így is van, akkor talán ez nevezhető az első hibának, hisz a többi szoftveres, amit rövidesen orvosolnak is.
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
skylinelaca #21772 üzenetére
en nemhiszem h ilyen draga. en legalabbis a 4embe vettem 1-2honapja egy akkut ami 15 font volt vagyis kb 5000ft, egy kijelzo meg nagyjabol 10k. ha ezert megeri neked akkor jo lehet a dolog.
orient, nemtudom milyen hibakrol hallottal, ha raguglizol biztos talalsz mint ahogy barmi mas faszsagot is, en annyit tudok mondani hogy a bnom is vett, 5.0val hasznalja es semmi baj nincs vele, enis gondolkodom h lecserelem az sgs2m ra, de egy kocsi is nagyon jo lenne ugyh meg vacilalok h gyujtsek e meg vagy vegyek telot..
[ Szerkesztve ]
-
Orient84
aktív tag
tényleg ennyi vele a probléma vagy csak felfújják a 4s problémáit?épp a 7en akarok ilyet venni,rendelni.nem szeretném ha ráköltök pár 10ezer forintot és közben meg nagy béna az egész.
-
rep3at
őstag
tudna valaki egy olyan programot ajánlani amivel kibővülnek a videózási funkciók (felvétel szüneteltetése, esetleg effektek)? Fontos lenne. Sajnos ingyenes kell hogy legyen mert a bankkártyám nem regisztrálható be.
Esetleg tudtok ajánlani (gépre) egy bevált ingyenes videószerkesztőt?
-
majestic
őstag
Na itt a következő bibi:
[link] -
válasz
skylinelaca #21772 üzenetére
52k
-
válasz
skylinelaca #21770 üzenetére
Ha veszel bele egy új aksit és egy új kijelzőt, akkor a telefon értékének kb a kétszeresét költöd a telefonra... Nem nagyon érné meg :-/
-
skylinelaca
senior tag
sziasztok! kaptam tegnap egy iPhone 2G-t apóstól csak úgy, 2 éve legalább a polcán pihent. (gyönyörű állapotú,karcmentes 1 ismert hibája volt hogy az érintő alsó részén nem érzékeli az érintést , ezt majd orvosolom) A helyzet vele hogy halott az aksi benne, ez úgy derült ki hogy iTunes hibaüzenetként feldobta Restore közben. A gond hogy DFU módban ragadt a telefont és az istenért nem lehet kiszedni belőle a fórumon leírt módon. Mit tehetek? mindenképp vennem kell egy akksit bele gondolom mert restore alatt a telefonnnak saját magát kéne ellátnia energiával ha jól sejtem ezért nem indul el a restore. DFU módban ragadásra valami megoldást tud valaki? A 2 gombos művelet nem működik,ujraindul a telefon de ugyanúgy DFU-ban marad. A neten meg csak Mac-es programmal való ujraindítást találtam.
-
chege
aktív tag
Nektek is jobban melegszik a 4S SIM Kátya felöli oldala? Netezés, kamerázás közben? Vagy megint én aggódom túl a helyzetet
-
Cybertrone
veterán
Mennyire birja tokban a karcokat a 4s mert lepergett a folia elorol es hatulrol... Tokban hordom amugy!
-
kenny123
addikt
Az lehet ios5 probléma, hogy:
Délelőtt telefonáltam baratnomnek, 2t kibugott majd néma csend. Letettem valami 15mp után, mire jön az SMS hogy miért nem szóltam bele. Térerő fullon, és egyáltalán nem fordult meg elő.. Kb 2 hete pizza rendelésnel a csaj panaszkodott, hogy iszonyat recsegek, nem ért semmit..
Ez lehet garis probléma, cserélhetik a telefont?
3gvel, internettel semmi gaz nincs.. -
válasz
manchester85 #21758 üzenetére
Meg is vettem iPad 2-re AVPlayer HD-t (azért arra, mert i4S-em nincs, de iPad 2ben ugyanaz a proci van). Valóban, 720p-s filmek szépen, akadásmentesen mennek. Rádobtam egy 1080p-set is, na, ott azért beszaggatott
(Persze, hülyeség is egy 1024-es kijelzőre full HD, de ez már más tészta).
[ Szerkesztve ]
-
Megy a SIRI is a 3gs-en csak még nem jól
-
válasz
JamesHun #21755 üzenetére
Előzőt már nem lehetett szerkeszteni:
Igencsak lejátszótól (is) függ, mit játszik le normálisan, mit meg nem, pl. PlayerXtreme-el próbáltam iPadon, és akadt, viszont utánaolvastam, és azt írják, hogy az AVPlayer HD meg viszi mint a szél. Meg is veszem, úgyis akartam valami ilyen jellegű programot iPad 2-re is.
Ami érdekes, hogy ugyanez a program i4-en már nem viszi akadásmentesen ezeket. tehát a tanulság így előrebocsájtva az lesz, hogy processzor és lejátszóprogram közös függvénye a dolog (nahát, micsoda meglepetés).
-
DonThomasino
veterán
A 2 éves 3G-m USB töltésnél nem mindig töltődik a kijelző.
Az aksi veszi a töltést, csak a kijelző nem jelzi, az az nem megy feljebb a szint.
Egy ki be kapcsolás után helyre jön.
Ha nem USB ről töltöm minden OK.Ötlet?
-
whited
addikt
sziasztok
720p-s videó miért akad i4-n?? -
Mr. Teddy
őstag
Érdekes, nem tudok új értesítést felvenni a reminders appban. Sehol nem jelenik meg plusz ikon, hogy hozzáadjak új emlékeztetőt. Nézegettem képetek, a jobb felső sarokban kéne lenni, a dátumoknál, de nincs..
Hm, kivettem az exchangeként beállított gmail reminders kapcsolóját, és most megjelent.
[ Szerkesztve ]
-
-
Xero
nagyúr
válasz
#56691712 #21744 üzenetére
Nem egyszerűbb akkor következő hónapban megvenni ikon400-ban és betolni azt a 40e-t? Az nem tűnik el a süllyesztőben, hanem felhasználódik a havi számlánál. Pusztán ezért butaság lenne kártyásan vásárolni, ha egyébként is előfizetéssel szeretted volna elhozni.
Egyébként ez az Arany-Platina kártya manapság már semmit sem számít. Egy közép kategóriás előfizetéssel lazán megvan az Arany szint, ha pedig kicsit túlbeszéli magát az ember akkor a Platina. Én perpill nem is tudom hol tartok, de az utóbbi pár hónapban 15e alatt nem nagyon állt meg a számla, szóval lehet, hogy becsúsztam már a Platinába. A pontok tökéletesek autópálya matricára és kész.
[ Szerkesztve ]
-
Stiegliz
tag
válasz
JNashville #21743 üzenetére
mondjuk utánna néztek,h van e máshol előfizum. másfél éve RBM es vagyok / voltam.
tehát gondolom, ez is számit valamit, meg az, h nem részletre vettem.
csak két igazolványt kértek, meg közel egyhavi fizut.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó mindegy, én nem vágtam ezt, de elég idegesítő.
Úgy látom spór lesz egy hónapig és megveszem kártyásan...[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
-
Xero
nagyúr
válasz
#56691712 #21738 üzenetére
Ezek szerint akkor i4 8GB-osat szerettél volna.
Amit tőled kértek az biztonsági letét és nem a készülék miatt, hanem az új előfizetés okán kérték el tőled. Ezzel biztosítják be magukat, hogy nem lépsz le a készülékkel díjhátralék mellett.
Ha tudsz feléjük igazolni x összeg fölötti jövedelmet, akkor nem szokásuk elkérni. Tőlem speciel még soha sem kért egyik szolgáltató sem, bár nem is váltogatok túl gyakran.Ha a T-nél el akarták kérni, akkor nagy valószínűséggel a Vodafone-nál is így járnának el. Mint mondtam ezt egy normálisabb jövedelem igazolással lehet kivédeni.
-
Stiegliz
tag
válasz
#56691712 #21738 üzenetére
vodárol azt tudom elmondani,h bementem,h kp-ra megvenyem a telot, kérdeztem,h ezzel a 7500 ft os előfizuval, amibe van 1 gb net mennyi lenne?
erre a csaj,h azt nem tudja pontosan megmondani, mert egy ilyen meg olyan izé kell.
-pl?
- mióta lakik egy helyen, mióta dolgozik ugyan ott, és hol?
- konkrét apeh vizsgálat.pfuuj ..
aztán maradt a t.
westendbe , azonnal tudták adni a telot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki mondja már meg nekem miért ilyen köcsög a T-mobile.... Megrendeltem neten a telefont egy ikon 400-as csomagban. 40 ezer huf ugye + havi 10.300 2 évig. Ennyi van kiírva semmi több. Felhív reggel egy ügyintéző és közli velem, hogy mivel én nem vagyok platina kártyás ezért + 40ezer huf lenne a telefon, kell-e így... Mondom menjetek a picsába, miért nem írjátok ki az oldalatokra bazdmeg....
Egy deka szó nincs róla az oldalon...
A Vodafon is ilyen gyökér arc? -
Lmh
őstag
Srácok használtan vett 3GS-em kijezője alatt mintha poros, lenne. Sok pici fekete pötty fehér háttéren elég idegesítő, pláne, hogy a korábbi agyonhasznált 3G-m kijelzője tej fehér :S
Mennyire egyszerű és kockázatos szétszedni a telefont? Van rá esély, hogy ki tudom tisztitani? Ki látott már belülről 3GS-t? Ráadásul eléggé 3D-ben vannak benne a porszemek, kb 1 milliméter szélességben az üvegen belül....nem értem... hol lehetnek?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
spedyboy
senior tag
Sziasztok!
Ha gondoljátok nézzetek be
Egy kis új szín az iPhone os világbanelnézést a zavarásért !
-
Mr. Teddy
őstag
Szerintetek milyen iphone tok nyújt a legtöbbet véletlenszerű leejtés ellen?
Igazából nem vennék rá tokot, mert fölöslegesnek tartom, azért van az elő/hátlap, de leejtésnél ha betörik, sokba kerülhet a dolog, így lehet vennék egy valamit, ami plusz védelmet nyújt.Bumperen gondolkozom, hogy egész jó lenne, csak olvastam, hogy hajlamos megkarcolni a fém keretet, az idegesítene.
-
Cybertrone
veterán
válasz
JNashville #21726 üzenetére
2560*1440es hatterkepem van no problem es eles mint a tű!
-
Stiegliz
tag
válasz
JNashville #21726 üzenetére
hát igen, nem mindegyik " konfekcio " meret
-
válasz
JNashville #21723 üzenetére
Ezek hihetetlenül jók, köszi szépen
-
Stiegliz
tag
ezek fotok, en ezt tudom ajánlani.
-
JNashville
senior tag
Ja, azt amúgy elfelejtettem írni, hogy ezek egytől egyig rajzolt cuccok, viszont van egy testvéroldal, a Tseventy, ahol meg még jobb táj- és hangulatképek, csendéletek vannak. Csak ez sajnos baromi ritkán frissül, de ami eddig fent van, az se kevés.
-
greggggg
aktív tag
válasz
JNashville #21719 üzenetére
Kicsit elvont.
-
Xero
nagyúr
válasz
JNashville #21719 üzenetére
Még nem ismertem, köszönöm a linket!
-
Totheground
addikt
Kicsit késve amúgy, de ez volt már?
-
JNashville
senior tag
Na, hogy visszakanyarintsam az on felé a topic hajóját, ismeritek a Poolgát? 100+ db, független művészek által tervezett iPhone és iPad háttérképek, egytől egyig nagyon igényes kivitelezésben. Mondjuk az átlag eléggé szürreális-hipszter vonalon mozog, ami annyira nem bejövős, de nekem van egy lementett 10-15 darabos kollekcióm, amit egytől-egyig imádok, hangulat alapján változtatok hetente.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
Stiegliz #21703 üzenetére
Az, hogy látodm hogy az üzenetet csak elküldted vagy a másik már el is olvasta-e esetleg épp írja a választ. Mint különböző chatprogiknál.
Ha már kaja, ma olyan, de olyan jó steaket ettem.
Inkább próbálok több zöldséget enni, mint amit az itteni konyha egyébként használ, de néha kell kicsit vétkezni.[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #21714 üzenetére
nem a tok miatt siratom meg, mikor mekis kaját ettem ma 3x is. (ejj de geci vagyok tudom
)
kisÁdi: köszi szépen, épp ZH-ra tanulok, te meg rámhozod az éhséget.
A te lelkeden szárad, ha holnap csúfos vereséget szenvedek...de legalább pörköltös lesz a szám széle.
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #21701 üzenetére
Hát vagy épp nyúzták a bocit, ne viccelj!
-
m3tr0
őstag
válasz
Cybertrone #21706 üzenetére
Szerintem tök jó app.
Amúgy igen, van androidos telóm is, bár próbálok túladni rajta.(csalódás volt)Ha nincs akkor nincs nem akkora probléma.
-
kisÁdi
aktív tag
Nem tudjátok,fehér iPhone 3Gs lesz a T-mobilenál?(Gondolom nem)
-
Cybertrone
veterán
Kezdem megszokni hogy nincs flash support... Eleinte fura volt, de felfogom úgy hogy még gyorsabb a böngészés
Amúgy az almának gorilla G a kijelzője, és a hátlapja? Csak mert a honlapjukon nincs Apple mobil egyálltalán[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
tudtok ajánlani olyan progit ami ingyenes és a lezárt képernyőt lehet feloldani úgy,hogy egy 3x3-as rácson kell valamilyen irányba elhúzni az ujjunkat? Van ilyen egyáltalán iPhone-ra?
köszönöm
-
Stiegliz
tag
válasz
Totheground #21699 üzenetére
" a read rec. meg a status nem akkora durranás. " hogymihogy??
-
válasz
JNashville #21701 üzenetére
Én így jártam a brando iPad tokkal... (írtam is itt). Írtam ügyfélszolgálatnak, hogy wtf (nem így, kedvesen), és írták,hogy ja, másnap adjuk is fel.
Már csak az kell,hogy ide is érjen egyszer
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)