Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Pendrive probléma
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz
DanielK #18993 üzenetére
nekem a teló ma egész nap Wifin lógott illetve ment a 3G pár órát folyamatos netezéssel
Használat 4óra 20 perc
Készenlét: 15 óra 4 percAkksi 48%
Gondolkodom még a full gyaluláson, bár a bugok miatt lehet lefogom az egészet szedni, mert ez a csira Safari bugzódik viszonylag sokszor és a kis laggok is irritálnak...
[ Szerkesztve ]
-
kisÁdi
aktív tag
Csak az Apple Software Update-et nem futtattam előtte
-
whited
addikt
sziasztok
adott 1 iphone 3gs 16gb, felfrissítettem iOS5-re, azóta az iTunes nem ismeri fel
Tipp? -
DanielK
addikt
Használat 4 óra 42 perc
Készenlét 1 nap 22 óra
Akksi 63%Bejött, amit fentebb írtam... (persze hétvégén iPad-et nyomkodok
)
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
JulWCZar #18974 üzenetére
Olyan tapasztalatot majd esetleg tudsz írni, hogy az akksi mit bír normál felhasználás mellett?
Gondolok arra, hogy reggel elviszed 100%-os töltéssel, nappal nyomkodod, maileket nézel, böngészés, stb.. És estére hány százalék marad az akksiban?Na jó a lényeg nekem az, ha pénteken melózok 10-18ig akkor meló után kibírja-e még az esti kocsmázást
-
Volkov
senior tag
Sziasztok!
iOS5-el kapcsolatban lenne kérdésem, hogy más is tapasztalt hasonló hibát-e vagy sem.
Hivóképek:
iCloud NEM szinkronizálja őket. Vmit beállítok, töltikézik kicsit, majd miután elmentettem, szépen 4-5mp múlva kitörli...
Jól van, nem aggódtam, Cloud kikapcs.DE!
Most meg az van, hogy van egy contact, akit én a saját számán hívok, itt megjelenik a kép, de ha a céges számről visszahív, akkor nem...
(vagyis egy személynek több száma van, egyiken megjelnik a kép, a másikon nem, de a számot/nevet kiírja, tehát nem a rejtett szám a gond)
Ezzel 4.3.3-ig nem volt gond.3GS, iOS5-el, soha semmi hubera, gyári kártyafüggetlen.
Van vkinek ötlete?
köszi!
-
BossBoss
őstag
Ismerősömnek lenne egy problémája. Adott neki egy iphone 3G és és egy ipad2. Nos a probléma az lenne, hogy nem engedi belépni az itunes. Sem telefonon sem ipaden sem gépen. Állandóan incorrect pass kidobja. Kértünk új jelszót, vissza is jelzett az apple, hogy sikeres de továbbra sem tudunk beléni. Mi lehet a probléma? Valaki találkozott már ilyennel?
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Nah jött a hír a tré webshopból, hogy a 4S szállításra vár!
Lehet a héten már szállítják launch előtt??[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
ha esetleg valaki venne ilyen book book -ot irhatna róla pár sort meet engem is nag yon érdekel
pénzt ebbe lehet rakni? papírra értem természetesen
-
r3dsnake
nagyúr
EZEK se pofátlanok...
-
JulWCZar
senior tag
Na, így tíz nap után teljesen más a 4S.
Az akksi idő sokkal jobb lett, főleg két 1%-100% ciklus után. Érezhetően tartósabb mint a Deziré.
Sirit csak ökörködésre kapcsolom be, ez biztos segít.
Valamint az iTunes xml hacknek köszönhetően megmenekültem pár ősz hajszáltól ami a több gépes használatot illeti.
-
whitezo88
nagyúr
voltam bent westendben, a második tpontban már odáig eljutottam, hogy felírták a nevem, és ha jön, szólnak mikor tudok bemenni. konkrétat nem tudtak, majd személyesen megcsináljuk, csak a gubanc ott volt, hogy majd át kell vinni a számom az új előfizetésre, VAGY újat kötni és a régit felmondani. a gubanc pedig ott van, hogy a mostani számla apám nevére jön (nem voltam még 18), és nem akarom behurcigálni ha nem muszáj... bár mondtam neki, hogy lehet kelleni fog az aláírása
remélem így fog jutni, nem lesz out of stock, és tényleg raknak félre (mondta is a csaj h már 2 másik tagot is írt fel, hát akkor is így is lehet...) -
Kommy
veterán
válasz
FuckeR19 #18970 üzenetére
hirtelen ezt találtam.
SMTP kiszolgáló/SMTP Server: smtp.hdsnet.hu
SMTP kiszolgáló port/SMTP Server port: 25 (alapértelmezett beállítás)
Hitelesítés beállítások/Authentication:
Felhasználói név/User: diginetes felhasználói név@hdsnet.hu
Jelszó/Password: diginetes jelszóvagy a hivatalos:[link]
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Hozzád lenne kérdésem mert te profi vagy ebbe a témába hogy ismerlek...
Van egy iPhone 4 4.2.1JB-el T-s telefon. Azonban a jailbreaktől (Gondolom én) a cellular data nem elérhető.. mobil net van, de a ahol lehetne állítani az mms és egyéb beállításokat, az a menüpont nincs.
Hogyan tudnám elővarázsolni? És miért tűnt el? T-s kártyával lett aktiválva.
Remélem valaki tud segíteni
Mert nem tudok mms-t küldeni így.
-
FuckeR19
senior tag
használja valaki iphone mellett digis netet? smtp beállítás nem akar összejönni
-
Csabee.
nagyúr
Van egy Xp-s gép amin nem tudom leuninstallálni az iTunes-t.. Mit csináljak vele?
Frissítésnél is hibával elszáll...[ Szerkesztve ]
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Hooper #18962 üzenetére
...
Repeater module initialized.
Type necessary words to search box.
Searching...
...
The result is:
Call Counter 3.
Need JB.
...
System is going back to sleep.
Bye.
...PS:
Call counter== Name of the program
3== main version of the program
JB == Jailbreak
.=dot is dot[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
Erre valaki?
-
Atlantis
veterán
válasz
makaveli666 #18958 üzenetére
Hja, de a korábbi szoftvernél még nem volt ilyen. Bosszantó, de nem súlyos hiba.
-
-
Atlantis
veterán
Hello!
Nem tudom, mennyire gyakori, hogy iPhone-t modemként használtok, de hátha: mióta iOS 5 felkerült a 4-es szifonomra, azóta ha BT-on csatlakoztatom, minden esetben új hálózatként ismeri fel a Windows 7, holott korábban tudta, hogy ez az eszköz már használva lett modemként. Másnál nem fordult elő ilyen? USB-n csatlakoztatva szintúgy fennáll a jelenség. Más nem változott, csak a telefon szoftvere, így most kivételesen kizárnám, hogy a Windows kukult meg.
-
kispéé
senior tag
válasz
manchester85 #18924 üzenetére
hú ez jól esett így korán reggel
-
-
DanielK
addikt
Estleg tudna nekem valaki mesélni erről a Hackintoshról? Hogy lehet megcsinálni és milyen gép kell hozzá? Olvastam, hogy jól működik egyeseknél. Én pedig szívesen használnék OSX Liont...
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #18941 üzenetére
Azért pénztárcának nem nevezném, mert szinte alig fér el benne valami, pénz például alapból nem. Nem rendesen van neki hely hagyva, furcsán kell hajtogatni, ráadásul egy bizonyos számú papírpénz után úgy néz ki, mint egy bereggelizett hetedikes, úgy hogy ezt a részét inkább félmegoldásnak érzem. Egyébiránt a Sena-nak is van ilyen tokja, meg még 2 gyártó jut eszembe, csak a név nem ugrik be, 12.xxx forintos tokokról beszélünk, és ugyan ez. Szóval ehhez képest olcsóbbak, mert ezt 15és18k között árulják, bár van egy helyen 14k-ért, ami még a legnormálisabb ár szvsz.
-
válasz
ittakary #18946 üzenetére
ha belinkelem az warez tartalomra utal amiért kaptam már 2 figyelmeztetést ha gondolod privátban megosztom szívesen. A lényege az,hogy van egy program amivel a telefon rendszerébe is nyúlkálhatunk és telepíthetjük a ******.deb kiterjesztésű alkalmazásokat.
6.15.00 Basebandra muszáj volt frissíteni mert a teló amit javítok 5.15 basebanddel bírt és ez volt a legegyszerűbb módja,hogy Telenoros kártya is felmenjen hálózatra. -
Misi1979
őstag
válasz
Totheground #18947 üzenetére
Ez nem teljesen igaz.. szerződést kell írni, melyben kikötöd, hogy letiltás esetén automatikusan fizetési meghagyást bocsájtasz ki. Persze ennek a szerződésnek vannak formai követelményei, de nem bonyolult, a lényeg, hogy legyen 2 tanú az adásvételnél.
Annyit érdemes tudni, hogy ilyen esetben az eljárásnak díja van, a követelés 3%-a. Továbbá, ha az eladó ellentmond a fizetési meghagyásnak, automatikusan polgári perré alakul az ügy. Ilyen esetben egyéb költségek is előfordulhatnak, de egy jól megírt szerződéssel az eljárási díjat is át lehet hárítani, illetve polgári per megnyerésének esetén (amire elég nagy esély van) a pervesztes fél fizeti az ügyvédi költségeket.
-
Wifi nélkül is van élet, bebizonyította egy néger barátunk youtuberól. [ No serviceból működő készülék ] egy wifi chip hibás telefonnal
-
makaveli666
senior tag
Androidra már át is portolták a sirit. Iris lett a neve igaz még alpha verzió, de nagyon adja... Nem értem, hogy egy tök másik rendszerre miért tudják már kiadni ingyenesen marketból letölthetően, nekünk meg hetekkel rá még kérdéses, hogy egyáltalán fel fogják-e tudni úgy törni, hogy mondjuk egy iphone 4-en fusson...
-
Quaresma
aktív tag
Hello
Tudom off topic, de biztos többen találkoztatok már ezzel a témával.
Tudnátok segíteni, hogy pontosan milyen adatok szerepeljenek egy letiltás elleni garancia levélben? -
JNashville
senior tag
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #18935 üzenetére
Nem értem, hogy miért városi legendákból építkezel. Keress egy szervizes voda üzletet, sétálj be, húzz egy sorszámot, és beszéld meg velük. Hónapok óta ezen a témán lovagolsz, van még gari rá egyáltalán?
Most az hogy kis pista mit mondott, nem sokat ér. A legtöbb Apple terméket sorozatszám alapján, mindenféle papír nélkül szervizelik, most egy voda függő, garanciapapírral rendelkező készüléket ne gariztatna a szolgáltató, aminek a vásárlási időpontja, meg egyáltalán a garanciális állapota az Apple oldaláról megnézhető? Na ne légy már ilyen butus. Nincs az az isten, hogy én ezt ne intézném el.
Felhívod az Apple magyar ügyfélszolgálatát, és megbeszéled velük, hogy mi ez a cirkusz.
Ha nincs, akkor nyilván nem adnak. Bár meglep, hogy egy 10 éves alcatelt ne találnának.
Visszamész akkor, amikor lesz, sztem ezt is meg lehet előre beszélni velük.
Szerintem meg tuti adnak. De most ez megint egy vita témája, aminél jóval egyszerűbb lenne befáradni egy voda szervizpontba. Amúgy meg, ha garanciáztatni akarod, számítanak ezek a tények vmit? Fórumon keresztül nem fog menni a dolog.
-
válasz
máyköl #18932 üzenetére
"Gondoltam utoljára megkérdezem itt"
Háromszor kérdezted meg egy héten belül! Szerinted nem egyértelmű, hogy ha valaki tudja a választ, úgyis beírja? Elképesztő vagy...
@Ragnar95: akarod mondani OSX-szel? Amúgy én is gondolkozok már egy ideje egy jó kis Hackintosh mókán
Kb minden alkatrészemre van normális OSX driver.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #18934 üzenetére
Oda szól a garancialevél, de több helyről hallottam, hogy számla nélkül a garanciajegy semmit nem ér.
Cserekészüléket volt már, hogy nem adtak, azzal az indokkal, hogy egyszerűen most épp nincs.
Microsim átalakítót meg, khmm. Szerintem tuti nem adnak, de akkor megmondom nekik, hogy rakják bele a microsimem egy ősnokiába, hogy tudjam használni, és akkor nem kell átalakító. Van itthon egyébként egy valahol, csak nem találom...[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #18932 üzenetére
Józan paraszti ésszel minden kérdésedre igen a válasz. Ha oda szól a garancialevél, miért ne lenne elég?
Miért ne adnának cserekészüléket? Mondjuk azt, hogy milyet, nem tudom, de valamilyet tuti.
Miért ne adnának microsim átalakítót?
Ezek mind evidens dolgok, én legalábbis mindhármat kikövetelném, mert ezek egytől-egyig az alapvető fogyasztói elvárások létszükségletei.[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Vodát hívtam, hülye csaj nem tudja. Semmit sem tud. Se azt, hogy cserélnek vagy javítanak (persze én tudom, csak kíváncsiságból kérdeztem, hátha ezt pont tudja).
Gondoltam utoljára megkérdezem itt, ha nem tudja senki, próba cseresznye, megpróbálom így - számla nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
3GS-re, 06.15-ös baseband-el fel lehet rakni az iOS5-öt?
Még mindig nincs megoldás a gps-re ennél a baseband-nél? -
fazr
senior tag
Valaki megvette PS Express alá az Adobe Camera Packet?
Konkrétan a Reduce Noise hatékonysága és minősége érdekel. -
manchester85
veterán
válasz
máyköl #18921 üzenetére
Mi lenne, ha a vodánál érdeklődnél? Ez olyan, mintha megkérdeznéd egy BMW topikban, hogy a mol kutaknál a kisegítőfiú lemossa-e az ablakot, amíg benn kávézol...
Jnashville!
Nem olyan elvetemültség az, sztem jó vétel. Bár itt egyesek 1 terabájtot is meg tudnak tölteni a telójukon, de nekem a 8 giga máig elég.
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
Ha valaki hasonló elvetemültségben gondolkozna: az iPhone 4 8GB ugyanúgy csak 28-ától lesz kapható, mint az i4S.
-
máyköl
veterán
Sajnos még mindig nem kaptam választ, megkérdezem utoljára:
Vodafone garihoz kell számla is, vagy elég a garipapír?Adnak cserekészüléket a javítás idejére? Ha igen, milyet? Ahhoz kapok microsim átalakítót?
-
whitezo88
nagyúr
bejelentkeztem, de nem találtam online megoldást erre. holnap szerintem megkérdezem személyesen tpontban hogy megy ez
mert készülékváltás menüpont után kidobta mit szeretnék, végigmegyek de ugyanúgy feljön, hogy válasszak számot, de a régi megtartása nincs. bár azt is olvastam nincs megcsinálva rendesen a webshop, azért...[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #18918 üzenetére
+1
Lehet, hogyha gépet újítok, olyan alkatrészeket rakok majd bele, amik kompatibilisek a Macintosh-al -
whitezo88
nagyúr
sziasztok. szeretnék előrendelni 4S-t, de úgy, hogy a számom megmarad a régi előfizetésemről (T-mobile, relaxnet 250, egy 5 éves telfonnal)
van erre mód? 2 éves hűség, ikon 400at szeretnék, részletre. (aranykártya)[ Szerkesztve ]
-
Jól veszem észre, hogy nálunk nem lehet a korábban megvásárolt zenéket kláudosan újra letölteni más eszközön?
-
Ragnar95
félisten
Hétvégén jól megszívtam a tethered JB-el...
Csütörtök délután raktam fel, majd péntek reggel felébredtem és ki volt kapcsolva az iPod úgy,h én nem emlékszem, hogy kikapcsoltam volna. Gyorsan gépre dugtam és 20 percig próbáltam tethered boot-olni, de csak nem sikerült, mindig végigfutott az exploit, de ott megállt és nem kezdte el a kernel patchelést a redsn0w. Ezután indulnom kellett suliba, majd elutaztam, így eléggé megszívtam, hogy egész nap nem működött az iPod, közben le is merüt a folyamatos sikertelen bootolástól. Este megpróbáltam egy másik gépen is a dolgot, de akkor meg nem ment dfu-ba az iPod 20 percnyi próbálkozásra sem...De szerencsére volt ott vkinél egy MacBook, amire leszedtem a redsn0w-t, majd rádugtam az ipodot, egyből felismerte, dfu-ba se kellett rakni és 2 perc alatt be is bootolt az ipod minden probléma nélkül...
Kicsit hosszú lett ez a hsz, de gondoltam megosztom ezt veletek, hogy nehogy valaki más is így járjon a tethered jb-el utazáskor és hogy lássa mindenki, hogy mennyivel jobban működik együtt a 2 Apple termék, mint az Apple és Microsoft... -
Def26
félisten
Iphone 3gs -re is fel tudom telepíteni az ios5 -t?
-
arkades
senior tag
Tegnap egy buliban voltam és barátom fiai kicsit nyomkodták a telefont. Ma vettem észre, hogy a jobb felső sarokban a százalékos töltöttség jelzése előtt megjelent egy kis ikon. Az ikon egy kis lakatot ábrázol körülötte egy majdnem teljes kör, ami nyílban végződik. Átnéztem a telefont de nem találtam semmit, ami valami lezárásra utalna. Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet. A szaros kölkök persze semmiről nem tudnak
-
válasz
Magnum_ #18905 üzenetére
Nem bizony. Egyébként az újgen rendszereken (pl. WP7) se tudsz SIM-re visszamenteni, ideje elfelejteni végre
Ott a felhő, többek között az Apple saját felhője is
.
Androidon is gyártóspecifikus, és csak mostanában szokták megadni a visszaexportálás lehetőségét.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Fifa 12-ben hol van a Multiplayer mód?
Iphone vs Ipad 2 ellen akarom tolni!
Fifa 11 ben simán megtaláltam.....
Köszönöm, és várom a segítséget! -