Hirdetés

Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz FefeeX #19010 üzenetére

    "Van akinek az a lényeg, hogy egy dolog tudjon mindent"

    Jah, csak ahhoz net is kéne. Mégis mi az a minden, ami nem használ mobilnetet és nem játék? Mert én őszintén szólva el se tudom képzelni.

    "de óriási luxusnak, pénzkidobásnak gondolom így is. Mert előtte is bőven jól megvoltam, ha kellett net, kerestem wifit. És működött minden. És az a párszáz forint minimum kétezer havonta"

    Aha, megsúgom neked, 600ft-ért már van korlátlan mobilnet. Lassítás után is bőven jó operával netezni, IM alkalmazásokra, e-mailre, stb. Mellesleg nekem a havidíjam 1500ft, amiben már a net is benne van, és mellette 6000 percem van 3 T-s számra. :) A legtöbb ismerősömnek pedig IM vagy FB üzenetet küldök, amivel megspórolom az sms és az MMS árát, ez az a borzasztó nagy pénzkidobás, amiről beszélsz?

    De oké, vegyük azt, hogy minimum havi 2000, ami persze nem igaz. Tudod mennyi pénz ez? Napi 1 túrórudi ára. Ba*meg ezt nevezed te nagy összegnek? Kit érdekel, hogy ez 2 év alatt mennyi pénz? 2 év alatt mi nem lesz minimum 50k? Talán a levegő...

    "nem dől be egyből az ilyen parasztvakításoknak."

    Az egész internet egy parasztvakítás, mi? :DDD Ez kész! Kapcsolattartás, erről szól egy mobiltelefon lényege. Internet nélkül meg elég korlátoltan lehet kapcsolatot tartani, arról nem is beszélve, hogy az internet a legolcsóbb kapcsolattartási csatorna. Erre te meg luxusról beszélsz...

    i6 Silver

Aktív témák