Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
ittakary #49241 üzenetére
Utana kaptam 3 honap garit (csak a javitott alkatreszre) de mivel repedt a hatlap, megprobaltam eljatszani a Starkingnél a cserét. A T mar leszarta. Az a Nagy Sandor nevű b*zi (volt videointerju itt mobilarenan is vele) egybol azzal nyitott, hogy iPhone-t nem javitanak, es most mar tuti nincs garim ra, mert szet lett szedve.
Aztan elkuldtem neki a beszkennelt papirokat, amerikai Apple Store cimmel a javitasrol, es egybol egy alazatos levél kovette, amiben elnezesemet kerte, de Europaban minden Apple termeket cserelnek, es ő ilyenrol még nem hallott.
Végul az lett a vege, hogy a garim csak az uvegre szol, de azert mindenkepp megerte ezert a beszelgetesert.
(iStyle-ban korrekt volt a gyerek, de ő se talalkozott még ilyen szituval.)
Jaja, orultem, mint majom a farkanak, fel is hivtam havert az ejszaka kozepen.
-
manchester85
veterán
válasz
ittakary #49214 üzenetére
Szolgaltatos, de ezt irtam is. (T-s). Besétaltam, elmondtam, hogy itt ez a bubi, egy kis feka srac elvette a telefont, bevitte hatra, es 10 perc mulva foliazott, vadiuj üveggel kaptam vissza a telefont. Kerdeztem, hogy és ez most nekem mennyibe fog fajni, de mondták, hogy semmibe.
Persze nem reg jart le a garim, (2 honap kb) de valszeg meg lehetett volna dumalni fel ev utan is, mert a legnagyobb termeszetesseggel cserelték. Csak az üveget, ott nincs új telefonosdi. Ez még a 3G volt 2010-ben.
-
manchester85
veterán
válasz
BossBoss #49197 üzenetére
Ők az Apple rendszerében szereplő datumot. 2 eve nyaron siman gariztattam a T-s iPhone-omat New York egyik Apple Store-jaban. Bubis lett az uveg, bementem random, odavittek a Genius Barhoz, es 10 perc alatt kicserélték. Se papir se utlevel se semmi nem volt nalam, raadasul mar a gari is 2 honapja lejart.
Viszont az APR-ek (Starking, iStyle) nem fognak vele foglalkozni, ők csak fuggetleneket szervizelnek. De Apple Store-ba minden tovabbi nelkul viheted, csak semmi ertelme, mert nem indul ujra a gari, es a keszuleket se feltetlenul cserelik, csak javitjak. (USA-ban mindenkepp)
De igen, ha fel evig nem aktivalod, akkor valszeg fel evvel kesobb indul a gari. Legalabbis a tapasztalataim ezt igazoljak.
Samgar!
Mivel mar 10 millioszor leirtam ezt (volt, aki mar unja is, es jogosan szova is tette) igy azt hiszem elegge indokolt, hogy felkapom a vizet arra, ha valaki ennek homlokegyenest ellentmondva tenykent irja le az ellenkezojet, ugy, hogy valojaban csak a velemenyerol van szo. Foleg, hogy kozvetlenul a hozzaszolasod elott is leirtam.
-
manchester85
veterán
válasz
samgar #49182 üzenetére
Édes istenem, fejezd már be a hülyeséget! Az iStyle vagy a Starking szériaszám alapján is garanciáztat, akkor most miről beszélünk? Az apple warranty status rendszerébe az első aktiválással kerül be a készülék. Nem mondanám, ha nem személyesen győződtem volna meg róla azutan, hogy az altalam megrendelt iPadem 2 hetig ismerősnel allt bontatlanul.
Ezenkivul az osszes hivatalos Apple Store (ami bár nalunk nincs, de vilagon egy rakassal van) szinten szeriaszam alapjan garanciaztat. Hihetetlen, hogy annak ellenere, hogy fogalmad sincs valamirol, nagy mellénnyel osztod itt az eszt...
Smani!
Ha szolgáltatós, akkor a vasarlasi datum el (persze nem kizart, hogy ott is lehet ügyeskedni) minden egyeb esetben az aktivalas, leven, hogy megnezik az Apple rendszereben, amit az aktivalas aktival, ne foglalkozz samgarral.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
samgar #49173 üzenetére
Nem, az első aktiválás napjától. Április 24-én vettem át az iPademet, amit március végen rendeltem meg egy amerikai címre, és bontatlanul érkezett meg hozzam. A garancia az Apple rendszere szerint április 23-ig tart. A szolgáltató nyilván más, ők a vásárlás napjához kötik. Persze a két dátum 100-ból 99 esetben ugyanaz.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #49105 üzenetére
Jó volt!
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #48900 üzenetére
"Ezért se értem, minek a hozzászólásod első fele, sokadjára."
Akkor idézem, amit írtam:
"Egyébként részben igazad van, nem olvastam el figyelmesen, amit írtál, ugyanis párhuzamosan más dolgom is van. A hozzászólás megírása közben jutott eszembe, hogy amerikai import lehet esetleg."
Oks, peace!
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #48892 üzenetére
Melyik részét vélted (ki)oktatónak?
Egyébként részben igazad van, nem olvastam el figyelmesen, amit írtál, ugyanis párhuzamosan más dolgom is van. A hozzászólás megírása közben jutott eszembe, hogy amerikai import lehet esetleg. De egyébként ha úgy vesszük, arra is gyári gari van, csak nincs Magyarországon Apple képviselet és szerviz.
Smani!
Fogalmam sincs. Az is lehet, hogy a T-nél lett véve dominóban és ott lett függetlenítve. De csak tipp.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #48884 üzenetére
Na most, ha ez egy új készülék, akkor erre gyári garancia is van. Minden iPhone rendelkezik sorozatszámmal, és az első aktiválással indul az Apple rendszerében a garancia. Tök mind1, hogy ők mit adnak hozzá. A független iPhone-okat sorozatszám alapján garanciáztatják.
Még mondjuk az lehet, hogy az USA-ból van, ugyanis arra nem érvényes a hazai garancia. Pontosabban az iStyle és a Starking nem foglalkozik velük.
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #48858 üzenetére
Na de a te példád egyedül akkor valósulhat meg, ha valaki beviszi egy GSM boltba a telefonját, ami mar legalább 1 éves, és azt használtan, extra garanciával adja tovább a bolt. Szerintem ilyenre nagyon kevés példa van. A használt iPhone-ok inkább aprókról vannak, nem GSM boltokból. Ugyanis ha újonnan árulta a GSM bolt, akkor az gyári garis is, és nem hiszem, hogy a GSM gari tovább élne.
Szerintem 105-öt minimum megér, én se pazarolnék el egy 1 éves, zsír új telefont, amire 1 év gari van, mikor 90 körül mennek a használt lejárt garis telefonok. Az meg, hogy refurbished, az égvilágon semmit nem jelent, ha ugyanúgy 1 év gari van rá. Elromolni bármi el tud, a minosegellenorzesen meg ugyanúgy átment, mint bármelyik más telefon. 105-öt minimum megér szerintem.
-
manchester85
veterán
[moderálva]
Tibee86!
Használt készülék esetén valóban lehet, de ha új telefonról beszélünk, akkor nincs. Itt most abból indultunk ki, hogy új a telefon. Egyébként ez egy elég szélsőséges eset szerintem. A használt kínálat gsm boltoknál nem olyan bőséges, akkor már inkább apróról szokott vásárolni az ember szerintem, tehát gsm boltokban inkább újat keres az ember. És ehhez a használtnak 1 évnél idősebbnek kell lennie.
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
-
manchester85
veterán
válasz
zsolti093 #48734 üzenetére
Ez most mi?
Vadászcsiga!
Szerintem nem. A szakmai topik célja, hogy a felhasználóknak segítsünk, nem pedig az, hogy segítsünk annak, aki ezzel bizniszel. Szerintem elég egyértelmű, mi a kettő között a különbség. Ha 10 ember beírja, mi a gondja a telefonjával, akkor mind a 10-nek szívesen segítek, ha tudok, de ha egy ember szed össze 10 telefont, és egy személyben várja a választ a 10 telefon problémáira, azt már messze nem nézem olyan jó szemmel.
Olyan persze lehet, hogy "megkért egy haverom, vagy bármi hasonló", de amikor így indul a történet, hogy "van itt egy 3G, vagy itt egy i4, van itt egy 3GS", akkor valahogy úgy érzem, hogy egyesek ügyfélszolgálatnak nézik az oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
Roland93 #48441 üzenetére
Mit értesz "képek" alatt? A gépről szinkronizáltakat vagy ami a telefonon van? Azt is külön kezeli az iTunes, nem fogja egyik eszközről rászinkronizálni a másikra a képeket.
szerk: Nem mondom, hogy aktívan használok több eszközt, de apám iPhone-ját is rádugom néha a gépemre, csinálok egy backupot, szinkronizálom, stb, de még soha nem kavarta össze a különböző eszközöket. Szerintem automatikusan megy minden.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #48430 üzenetére
Szerintem is jó esély van rá, hogy tök ugyanígy fog kinézni az új iPhone. Hát de az nem lenne azért akkora rizikó, ha csak finomítanának a dizájnon. A formaterv ne változzon radikálisan, viszont növelhetnék picit a kijelző méretet, egy hangyányit vékonyíthatnák a keretet, és máris megvan az új dizájn. Nagyon kicsi már ez a kijelző ehhez az árcédulához. Persze, tudom, hogy az ember keze nem nő hozzá a telefon méreteihez, de ez a 3,5 akkor is kevés, figyelembe véve, hogy ennél kisebb kijelző mar csak az alsó kategóriában van, ehhez képest az iPhone a legdrágább...
-
manchester85
veterán
A két mag egy hardveres feature, picivel gyorsabb, de a felhasznaloi elmenyhez nem tesz hozza sokat. A kamera is olyan, hogy valamivel jobb, de akit igazan komolyan erdekel a fotozas, az mindketto kamerajat korberohogi. Engem szerencsere nem erint az antennagate, ha nagyon le akarom arnyekolni, akkor gyenge tereronel le tudom, de a hetkoznapokban nem zavaro.
Egyebkent felre ne ertsetek, nagyon jo a 4S, de en speciel csak a Siri miatt valtanek. Az viszont kifejezetten erdekel, es a januarban esedekes szakdogamhoz is igen hasznos lenne kutatási témának, ( Anglisztika MA, elméleti nyelvészet) de ha ettől (marmint a Siritol) eltekintünk, akkor bizony minden modell tobb ujitast hozott eddig, aminek szimplan a korabbi iPhone es iOS fejletlensege is magyarazata lehet, de ettol ez még tény marad.
Kali, amit leírtal, azt hivjak rancfelvarrasnak.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Én nem akarom nyugtatgatni magam, de a Siri-n kivul semmi nem vonz a 4S-re valtasban, pedig nem egy 4S-t probaltam mar. Szamomra 4S = 4+ siri. Nem kerdes, hogy ha a Sirit nem szamitjuk, akkor a 4S volt minden idők leggyengébb iPhone upgrade-je. Persze ehhez az is kell, hogy alapvetően már nagyon keves csiszolnivaló volt, es a korabbi iPhone-oknal , iOS-eknél joval nagyobb fejlődesi lehetőseg volt, hisz alapvetoen volt hova fejlodni.
-
manchester85
veterán
iPad 2 iPhone 4 tulajoktol kérdeznem: wifi jelerosseget hogy tapasztaljatok? Nekem ugyanis nagyon durván jobb az i4 wifije, mint az iPad-é... A routerrel egy szobában nincs eltérés, de a házunk elott az i4 még mindig hozott 3 mbitet, az iPad pedig kb ennek az 1/10-edét... És FaceTime-nál is tapasztaltam, hogy ha maszkalok a lakásban, akkor az iPaden mar szarakszik, i4-én meg teljesen jó... Eszméletlen, komolyan mondom, na mind1, most megyek épp egy családi szarra, ott is kiprobalom majd az ottani routerrel... Tehát elsősorban akkor szarabb, ha távolabb vagyok a routertol, ha erős a jel, akkor még talán az iPad a jobb is egy kicsivel speedtest szerint.
-
manchester85
veterán
válasz
C4mp3r #47895 üzenetére
Ne haragudj, de nem szokásom mások adatlapjat nézegetni, és szerintem sokan vannak ezzel még ugyanígy. Ez még mindig egy tech portál, nem pedig egy közösségi oldal. Egyszerűbben rogzul, mi van az aláírásban, mint felhasználók szazainak látogatni az adatlapjat.
Az én szememben ez felesleges kötekedés lesz mindig. -
manchester85
veterán
válasz
C4mp3r #47871 üzenetére
Ez most kb. akkora marhaság volt, mintha azt mondanád, röhögsz azon, ha egy focirajongó, egy futball fórumon ki meri tenni, hogy melyik csapatnak drukkol. Ez egy mobilos oldal, ahol az emberek mobilos témákban írogatnak. Ha azt rakná ki valaki, hogy van 3 Armani öltönye és két tag heuer órája, még meg is értenem a megnyilvanulasod, így azonban semmi más tartalmat nem látok bele a hozzaszolasodba csak az értelmetlen flame-keltest... Pl. egy kérdezőnek is máshogy válaszolok, ha tudom, hogy van iPhone, és máshogy, ha azt hiszem, hogy nincs. Egyszerűen azért, mert a két szituáció is más.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
spyduck #47832 üzenetére
Én most már semmiképp nem vennék i4-et, ugyanis figyelembe véve a termék életciklusát, borzasztóan drága. Lassan már "harmad modell" lesz, ami azért egy drasztikusabb árcsökkenést is eredményez. Persze az ember nem szívesen vár, ha venni akar valamit, de én megis azt mondanám, hogy rossz az időzítés, és várd meg az újat.
-
manchester85
veterán
válasz
Mela Kehes #47015 üzenetére
Szerintem csak képek importálására jó fényképezőről.
-
manchester85
veterán
válasz
zsolti093 #46990 üzenetére
Tudom, hogy mit ír a hirdető, nem kell elmondanod. Nem érted meg, hogy nem ő csinálja? Semmi köze a baseband-hez és a szoftververzióhoz, hisz gyári függetlenítés. Nem ő csinálja, ő csak megigényeli a folyamatot az AT&T-nél, ezért mondtam, hogy ezzel az erővel és is kifüggetlenítem neked, de te is meg tudod magadnak csinálni.
Úgy tudod megcsinálni, hogy utánanézel.
A google a barátod, a lényeget elmondtam.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
zsolti093 #46988 üzenetére
Gyári, de olvasd el az előző hozzászólásom, minden benne van. Ha a telefonod hűsége nem járt még le, vagy nem lett fizetve megfelelően, akkor nem fogják függetleníteni. Ha mindkettőre igen a válasz, akkor pedig fölösleges fizetned érte, ingyen is megcsinálja az AT&T. Vagy én megcsinálom neked a feléért.
(De nem tartom valószínűnek, hogy megfelel a telefonod a feltételeknek...)
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #46986 üzenetére
Olvasd el a hirdetést! Azt írja, hivatalos függetlenítés, innentől fogva nem tilos.
Egyébként ez a hirdetés egy lehúzás. Írja is, hogy csak a nem lopott és lejárt hűségű, rendezett telefonokra vonatkozik. Tehát azért kér pénzt, ami amúgy ingyenes. A napokban jelentette be az AT&T, hogy függetleníti a lejárt hűségű telefonokat, csak kérvényezni kell a honlapon keresztül. Amit az eladó kínál, az működik és érvényes, csak épp az égvilágon semmi értelme fizetni érte, ugyanis bárki meg tudja csinálni saját maga is. Ha meg elutasítja az AT&T, akkor a hirdető se fogja tudni megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
stevve #46981 üzenetére
Bár nem én vagyok a címzett, de talán jobb is. (Mármint nem az, hogy itt megjelent, hanem az összes többi topik számára, hogy ott nem.) Nálam ez félig-meddig kimeríti a spam fogalmát. Főleg, hogy aki beírta, se ezelőtt, se ezután nem fog a topikban semmilyen konstruktív dolgot csinálni. A sok naiv hangyácska meg töltögesse csak, én az első mozdulattal zártam is be, belőlem senki nem fog meggazdagodni.
A delikvens pedig egyből mehetne is végleges kitiltásra, bár ez nem az én reszortom, és nem is a megfelelő hely ennek megvitatására.
-
manchester85
veterán
Előbb próbálj ki mindent, network reset, restore, stb, ahogy BoboDJ is írta. Ha semmi, akkor 55-60 ezer forint körül elvileg ad egy újat a T. Ez a garancián túli szervizelés költsége. Újrainduló garancia, új telefon. Természetesen nem kell hűséget meg semmit aláírni hozzá. Nem kevés pénz, de kapsz egy új telefont. Viszont a régit sajnos le kell adnod.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #46960 üzenetére
Micsoda? Mit tehettem volna? A kocsiban vettem észre, mikor hazaértem az üzletből. Csak magamat járattam volna le, hisz semmivel nem tudom igazolni, hogy nem én okoztam. De a szervizelési igény szubpixel miatt az kicsit más szitu. Ha ott kell botrányt csinálni, az nem egy olyan tényre alapszik, aminél simán rám foghatják, hogy én okoztam, mint egy karcot. Hiába pár órás, ugyanúgy megkarcolhattam én is. (Persze tudom, hogy nem így van, hisz a dobozában vittem haza, és a kocsiban vettem elő.
Szerintem elég nyilvánvaló, hogy a két eset ég és föld. Ez egyik valamilyen szintén bizonyíthatóan jogos igény, a másik meg veszett fejsze nyele.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #46955 üzenetére
És mégis milyen alapon? Az Apple vagy a szolgáltató cseréli a telefont? Szerintem az Apple. A szolgáltatói garancia= gyári garancia, akkor ugyanazon feltételeknek kell érvényesnek lenniük. Na majd meglátjuk mi lesz. Legrosszabb esetben verbálisan megszégyenítem őket.
Anno a Starking-ban az a Nagy Sándor nevű fazon is okoskodott nekem, mikor a 3G-t akartam gariztatni náluk. (T-s volt, de az USA-ban cserélték a kijelzőt, így kaptam 3 hónap Apple Care garit.) Össze-vissza okoskodott, minden marhaságot kitalált, csak hogy ne kelljen szervizelni. Persze való igaz, hogy nem is voltam rá jogosult, ugyanis hátlap repedés miatt akartam, viszont a 90 nap Apple Care csak a javított alkatrészre (kijelző) vonatkozott. Csakhogy ő nem ezzel az indokkal jött, az a gond. Ugyanis ezt az iStyle-ban korrektül el is mondta a srác, tehát nem is a "nem szervizeléssel" volt a baj, hanem a sok marhasággal, amit összehordott. Már az 1000. indoknál járt, mire elmondtam neki, hogy az iStyle-ban csak egyedül azt kifogásolták, hogy a garancia csak a kijelzőre vonatkozik. Miután ezt elmondtam, egyből ez lett a fő indok, de azért előtte még jól megszégyenítettem.
Utána már nem láttam értelmét, hogy foglalkozzak a dologgal, ugyanis pesti felutazgatással járt volna, nem volt nekem ez olyan létfontosságú. Mindenesetre rendesen kioktattam a nagy magyarországi szervizest. Sovány vigasz, de jó érzés volt látni, hogy kettőnk közül én voltam az, aki tudja is, hogy miről beszél.
Jilian!
Ez melyik T-s szervizben/ üzletben volt?
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #46953 üzenetére
Az Apple hivatalos álláspontja szerint már 1 pixelhiba is garanciális hiba. (3,5"-os eszközöknél) Nekem kettő van, persze baromira nehéz észrevenni, hisz Jobs szerint nem is kéne látnom.
Ráadásul csak fekete háttérnél látszik, nagy fényerőnél, sötét környezetben.
A hangminőséggel se vagyok megelégedve, néha rezonál beszéd közben. Valahogy csak kicseréltetem.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #46944 üzenetére
Mintha picit puhább lenne a 4 üvege érintésre. Egyébként meg az üveg biztos, hogy vékonyabb, hisz egybe van építve a kijelzővel, a képminőség is pont azért annyira jó, mert nagyon közel van a kijelző és az üveg egymáshoz. Nyilván minőségibb az i4 üvege, de nem annyira strapabíró szerintem. Reklámozták ugyan, hogy milliószor rugalmasabb, mint a plexi, de ez engem nem izgat, ugyanis nem dobálom, vigyázok rá. Az viszont nagyon nem tetszik, hogy meglepetésszerűen jelennek meg az üvegen a karcok, most meg ez az aprócska foltszerűrűség. Abban sem vagyok biztos, hogy az üvegen kívül van ez a valami. Idegesítő, mert 3G-n nem értek ilyen meglepetések. A hátlap karcolódott persze, de az nem számított, viszont az üvegen soha semmi nem volt.
Na, közben ugyanezt írta máyköl is, akkor csak nem beképzelem. Egyértelműen puhább érzetre az üveg.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #46941 üzenetére
"Egyébként én nem hiszem hogy rosszabb lett az i4 üvege mint az előzőké volt, inkább fordítva"
Szerintem meg simán rosszabb. Eleve vékonyabb, ami érződik is.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #46938 üzenetére
Mert nem akarok rontani a kijelző minőségén, meg akkor jönnek a bubik, nem olyan az érintés, stb.
Persze, erre lehetne akkor azt mondani, hogy "jaa, hát akkor vállald a karcokat". Ami jogos is lenne, ha az agyondobált, lépcsőkön leugráló, mellmagasságból aszfalton csattanó 2,5 éves 3G nem lett volna 100%-ig karcmentes kijelzőjű, összehasonlítva az i4-gyel, ami rejtélyes okok folytán, a padlót, kulcscsomót még csak hírből sem ismerve, pihe-puha helyen őrizve is gyűjti szépen a hajszálkarcokat, most meg ezt a maszatnak látszó, de határozottan felületi sérülést, ami bár jelentéktelen, de egyértelműen észrevehető. Nem vagyok megelégedve az üveg ellenállóságával. A 3G üvege klasszisokkal jobban állta a sarat. Sőt, ami a legdurvább, hogy annak állnia is kellett. Ez meg még egy ágyra se esett le, nemhogy betonra....
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Hihetetlen, hogy milyen sérülékeny az i4 üvege. Találtam rajta egy nagyon apró foltot, tény hogy pici, de azért észrevehető. Na mondom, de nehezen jön le ez a maszat. Hát nem jön le, mert a jelek szerint nem maszat...
Nem ok nélkül panaszkodom, a 3G-men 0, azaz nulla karc volt 2,5 év után a kijelzőn. Ezen meg már jó néhány hajszálkarc, most meg ez...
Deamon!
Akkor hova rakod?
Nálam marad a zseb, így is külön zsebben hordom. Mindenesetre nagyon bosszant, mert tényleg vigyázok rá.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
BossBoss #46557 üzenetére
Ne haragudj, de én még mindig nem értem. Miben erősített meg kali kolléga? Azt írtad, 1 év 8 hónap. Ebben semmilyen megerősîtést nem kaptál, kali gyakorlatilag leírta ugyanazt, amit én. Mire vonatkozik az 1 év 8 hónap, és kali ezt hol erősítette meg?
Szerk: egyébként teljesen egyetértek Kommy-val, ezt a felajánlást nagyon nem itt kéne, ugyanis minden felajánlás kb. 20 egyszavas hozzászólást eredményez, aztán eredményhirdetést, ami a nem érdekelt júzerek számára kb. egy értelmetlen flood-dal egyenlő. Nem az a baj, hogy nem kapcsolódik a topikhoz, hanem az, hogy láncreakcióval jár, ami tényleg baromi zavaró a topik normális menetéhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
whited #46454 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb akkor már fehéret venni?
szerk:
Értem, mindenesetre én maximum a hátlapot cserélném le fehérre, mert ha az előlapot LCD-s-től mindenestől fehérre cseréled, akkor egyfelől ugrik a gari, másfelől arra is rámegy egy csomó lóvéd, ami nem lesz meg 20k-ból, ráadásul ki tudja, milyen utángyártott tákolmányt raknak a telódra. Jobban jársz, ha békén hagyod azt az előlapot, és ahogy Kommy is írta, a garinak garantáltan búcsút inthetsz,
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
HellGreg #46364 üzenetére
. . . .. . . . . . . . . . . ,.-'". . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-". . . . . . . . . . . . . . . . . ."-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ":,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:". . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . ."~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . "~,_. . . .."~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . ."=,_. . . ."-,_. . . ,.-~-,}, .~"; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . ."=-._. . .";,,./`. . /" . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . .."~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-"
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _ -
manchester85
veterán
válasz
mondomén #46058 üzenetére
És ha valamelyik app pont azért olcsóbb, mert nem univerzális, vagy épp azért drágább, mert univerzális, akkor mi van? Szerinted a lehúzásnak az az egyetlen módja, hogy egy alkalmazás épp univerzális vagy nem az?
Lehet, hogy van egy 80 centes progi iPhone-ra és iPad-re is, illetve van egy másfél eurós, netán 3 eurós, ami meg univerzális. Na, most melyik a lehúzós?
(Akinek meg nincs iPad-je, nem akarja azt is kifizetni, hogy egy iPad-es verziója is legyen. Mert így vagy úgy, de a végén mindig a vásárló fizet, és semmi nincs ingyen, még az se, ami annak tűnik...)
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #46056 üzenetére
Miért, ha veszel egy 43 cipőt magadnak, de a gyerekednek 36-os kell, akkor joggal lophatnál magadnak egy 36-ost, mert kétszer nem fogsz ugyanazért fizetni?
Az egyik iPad, a másik iPhone. Ha PC-re megveszel egy játékot, az se fog futni a telefonodon. Persze én is örülök neki, ha elég egyszer megvenni, de azért a logikád enyhén szólva is sántít.
-
manchester85
veterán
válasz
eos30d #45988 üzenetére
Szerintem még hamarabb.
. Amikor az embert az ilyen "gonosz erők" magába kerítik, akkor azt nagyon gyorsan el kell hessegetni. Egy user ne unalomból váltson szerintem, hanem azért, mert nincs megelégedve a telefonjával. Unalomból ugyanis párhavonta cserélgethetné a telefonjait az ember, viszont ezzel egy soha véget nem érő körforgásba kerül. A legjobbat kell megtalálni, ami végülis mindenkinek más.
-
manchester85
veterán
Akkor azt te szúrtad el. Már amennyiben magyarországi szolgáltatós a készüléked.
JamesHun!
Ha cserélték, onnantól nem a sorozatszám számít, hanem a csere időpontja. Az új készülék a rendszerben már nem feltétlenül lesz garanciális, viszont a szolgáltatónál meghosszabbodik.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Ezért is írtam, hogy a lejárt hűségű (vagy fogalmazzunk úgy, hogy abszolvált kondíciójú) telefonokra érvényes ez. Gondoltam, hátha van itt kétlaki ember, ráadásul nekem van némi amerikai illetőségem, ezért is követem figyelemmel az ottani iPhone feltételeket is.
Persze nem ez fogja eldönteni, hogy hol fogok élni, de ha úgy hozza a sors, így már azért szívesebben vennék kinn telefont, hogy nem leszek egy életre hozzájuk kötve.
snooze
Ezt nem tudom, nem derült ki a cikkből.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Akit érint, annak jó hír lehet, hogy az AT&T a holnapi naptól igény esetén hivatalosan függetleníti a lejárt hűségű iPhone-okat. [link]
-
manchester85
veterán
Árcsökkentés iPhone-oknál T-mobile módra: lejjebb vitték a kezdőrészlet árát.
-
manchester85
veterán
válasz
szijartg #45558 üzenetére
XE Currency Bár én is a gyárit használom, mert sokkal kényelmesebb elérni, de ez a legfrissebb, legjobb.
-
manchester85
veterán
válasz
asuspc96 #45550 üzenetére
Régi szép idők.
Jobb oldalon a változást látod. Ez lehet százalékos, vagy numerikus eltérés. Ha ráböksz az értékre, változtathatod, hogy melyiket jelenítse meg. Azt mutatja, hogy aznap mennyit változott az értéke.
zenwalk!
Az a hátránya, hogy itt tiltott téma.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
Barett 50cal #45498 üzenetére
Jaja, kb. annyira, mintha Angelina Jolie olyan bikinit venne fel, amiben látszanak a belei, a szíve, mája meg az összes belső szerve.
-
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #45439 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy a multitouch használatához a kijelző mérete is egy lényeges szempont. Pl. olvastam már olyat, hogy sokan azért nem szeretik iPhone-on használni, mert viszonylag kicsi a kijelző. Ez tökéletesen így van, hisz alig van hely a művelethez. Tehát egy 4,3"-os kijelzőn ez sokkal problémamentesebb, és pont azért kellene megfelelően érzékenyen működnie iPhone-on, mert ma már minden csúcskategóriás telefonon több hely van a "pinch to zoom"-hoz, mint a 3,5"-os iPhone-on. Szóval én ezt messze nem látom olyan jelentéktelen gondnak. A pinch to zoom az egyik leggyakoribb művelet, amit csinálok a telefonon, és nem az igazi.
És erre pont azért van szükség, mert 3,5" a kijelzője. Aki meg nem veszi észre, örüljön neki, de ez egy univerzális bug 5.1-en.
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #45434 üzenetére
Mint írtam, nem a +1 sec a lényeg, hanem, hogy lecsúszik az ujjam a képernyőről, még mielőtt elérném a kívánt zoomot. Az 5.1 felrakásának pillanatában azonnal észrevettem ezt a bug-ot. Dehogy próbálok, nem azért vettem iPhone-t.
Nézz csak körül a linkelt fórumokon, elég sokaknak elég nagy probléma ez. Főleg böngészéskor, képnézegetéskor. Engem meg más nem zavar, nem vagyunk egyformák. Viszont eddig normális volt a multitouch, most meg szar, ennyi a lényeg.
Ha vissza lehetne rakni az 5.01-et, visszatenném, de sajna nem lehet.
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #45426 üzenetére
Csak épp lecsúsznak az ujjaid a képernyőről, és újabb pinch to zoom kell, hogy elérd a kívánt zoomot sok esetben.
vadaszcsiga!
Lehet, hogy csak nem érzed, ahogy olvasgatok, mindenkinél jelen van. Nem mindig jelentős az eltérés, és csak az első zoom-kor érezhető, ha már megkezdődött a zoom, és nem engeded fel az ujjad, akkor ugyanolyan. Viszont képeknél baromi zavaró tud lenni, és a find my friend-ben is k*rva szarul zoomol. Na mind1. Remélem, megoldják.
szerk2!
Miért lenne az? Még sehol nem olvastam utána, és már akkor tapasztaltam, be is írtam ide. Mivel késve, vagy szarul reagál, sokszor újra zoomolni kell, (kéz felemel) vagyis többlépéses, kényelmetlenebb a művelet. Hidd el, nem az. Pl. egy-egy mikrolag engem sokkal kevésbé zavar.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Ezek szerint másnak is feltűnt a multitouch gond, amiről beszéltem korábban. Itt is írnak róla. Itt tényleg senkit nem zavar? Engem rohadtul...
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
gzbotii #45266 üzenetére
Nekem a 2,5 éves 3G-m kb. 12 órás üzemidőt bírt 2 órás használati idő mellett, kikapcsolt 3G-vel. Bár a vadonatúj Omnia 7 még ennyit se.
Sztem 3 évig ki tudod húzni vele, persze attól függ, mi a határ. Nálam a 10 órás üzemidő még belefér, ennyit egy mérsékeltebb használattal ki lehet hozni még belőle szerintem 3 év után is.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)