Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
Topikgazda
-
törölt tag
Egy kis kerülővel rá lehet varázsolni a saját mp3 zenéket is a Spotify iOS appba:
Számítógépen Spotify programban beállítások, helyi fájlok bekapcsolása. Zene könyvtárban vagy megadott forrás mappában megtalálja a saját mp3 fájlokat, Spotify-ban megjelenik egy külön Local Files rész ezekkel a dalokkal.
Fontos: egy új playlist létrehozása pl. saját fájlok néven, ide kell behúzni a kívánt dalokat a Local Files részből. Végeztünk a számítógép Spotify-jal.
Ezek után iOS Spotify app beállításokban is bekapcsolni a helyi fájlokat, akkor a számítógép és az iPhone azonos hálózaton van, wifin keresztül látni fogja a telefonos Spotify az előbb számítógépes Spotify programmal újonnan létrehozott playlistet, letöltés és még az albumborítókat is mutatja. (ha a gépen az mp3 id tag szépen volt kitöltve)
-
Noxy
veterán
[link]
Annyi a változás hogy nincs játéklista.
Egyszerűen csak át kell húzni a zenéket az iTunesban a telefonra.
Zene és Videók kezelése kézzel, legyen bekapcsolva.
Ennyi.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
törölt tag
Ezt jó tudni. Bár most már vannak egész jó költöztető szolgáltatások is egyikről a másikra, szóval én csak arra figyelek az állandó Spotify gyűjteményem rendben legyen.
Kérdésedre passz. Én csak 10-20 dalt raktam át így, iTunes betallóz, wifin telefonra leszinkronizálta, a mobilon biztosan rajta van fájlként (nem felhőből streameli), azt nem tudom valahol iCloud felhőben is fent van és számolja 50 GB tárhelyem ellen vagy csak wifin keresztül gépről telefon szinkron történt. Ha telefonon törölném ezeket, akkor szerintem az már nem kerül elő felhőből sehonnan, mert szinkron és nem backup.
-
törölt tag
A Könyvtár szinkronizálása funkció bekapcsolása az Apple Musichoz - Apple Támogatás
Úgy emlékszem Windows gépen iTunes-ban csak betallóztam a fájlokat, kipofoztam tulajdonságokat, albumborítót ha kellett, aztán gyűjteménybe behúztam drag & drop. Egyszerű volt, talán ezért sem emlékszem pontosan. A többit intézte felhőben a Library sync. Megjelent iPhone-on is az összes saját feltöltött fájl, a megadott borítókkal. Még azt nem tudom, hogy most Apple Music-ot lemondom és egy év múlva ismét fizetek, akkor látom újra a belakott gyűjteményem, vagy kezdhetem nulláról? Mert itt nincs ingyenes, reklámos mód ahogy a Spotify-nál ahova vissza lehet esni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ragnar95
félisten
Onnantól hogy egyszer megvettél/letöltöttél egy appot az örökre a tiéd lesz és bármikor ingyen letöltheted újra, bármennyibe is kerülne épp az app.
Tehát igen, ingyenes marad számodra az app később is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi erősítő építése
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OpenWRT topic
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OpenMediaVault
- Le Mans Ultimate