Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Mela Kehes #33876 üzenetére
Majd ha úgy alakul, talán adok annak is egy esélyt.
-
-
SharpSA
veterán
Olyan böngészőt keresek, amelyik MacOS-en, iOS-en és Windows-on is jól fut és oda-vissza tud szinkronizálni mindent. Chrome nem érdekel, Firefox-ot régebben használtam, mostanában nem tudom az milyen. Opera úgy látom nincs iOS-re, illetve csak a Touch csökkentett tudással?
Kinek milyen javaslata van? -
B.Ricsike
őstag
válasz
dptrsk #33867 üzenetére
Végülis a Notability-nél, ha a sablonokból kiválasztom a bevonalazást, akkor ha azt felosztom a hét 5 napjára, úgy megoldható. Nem a legszebb, de a célnak megfelel.
Nekem valami olyasmi kellene, ami mondjuk heti nézetet is tud, és látom egy képernyőn mind az 5 munkanapot.
A Good notes-ot még meg fogom venni és rápróbálok.
Köszönöm! -
B.Ricsike
őstag
Nem találok normális Napló alkalmazást!
Olyan kellene, amibe Pen-el is lehet írni!
A napi munkánkat szeretném minden nap végén beleírni, mintha egy normális, rendes napló lenne! -
nylontacsko
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
Rosszul gondoltam (tudtam? nem is tudtam) .
-
trobi28
addikt
válasz
nylontacsko #33830 üzenetére
A fotók eredeti mérete 4:3, minden optika ebben a méretarányban készíti el a képet. A 16:9 már egy levágott kép. Nézz meg egy olyan készüléket, ami tudja alapból a 16:9-et. Ha arra állítod, akkor kevesebb lesz a fotó felbontása, mintha 4:3 arányban fotózol.
Ha nagyon kell, van app ami tudja. -
MasterMark
titán
válasz
nylontacsko #33830 üzenetére
A szenzor a telefonban 4:3, 16:9-re állítva levág a tetejéből meg az aljából.
Ezt később is megteheted ha kellene valahova a kép. Visszarakni a képhez viszont később már nem tudsz.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
MasterMark #33829 üzenetére
Pont az lenne a lényeg. 16:9 nem 4:3
-
MasterMark
titán
válasz
nylontacsko #33827 üzenetére
Nem érdemes előre levágni a képből.
-
trobi28
addikt
válasz
nylontacsko #33827 üzenetére
Nem
-
nylontacsko
senior tag
Na mégegyszer. Hátha.
[link] -
Dot
őstag
Helló!
Létezik olyan app amivel távolról tudom vezérelni az iPhone-t?
RDP/team viewer szerű progira gondolok. Ami nehezítés, hogy ezt egy androidos telefonról szeretném csinálni.
Tehát van egy iPhone-om amit egy(azaz 3) androidos telefonról szeretnék elérni és nyomkodni. A TeamViewer-t próbáltam, de csak nézni tudtam az iPhone-t vezérelni nem, illetve az is feltétel, hogy az iPhone-on ne kelljen semmit csinálni csatlakozáskor (persze nem az 1. csatlakozáskor). -
CharlieDrop
veterán
válasz
MasterMark #33813 üzenetére
ahh, ezt még én sem tudtam, pedig nyomkodom pár éve, köszi
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #33818 üzenetére
Ez teljesen erdemi valasz volt. Az iOS kepnezoje alapbol tudja ezt a funkciot. Az, hogy neked ez ujdonsag, semmi gond.
Senki nem kerdezte, hogy miert nem tudod, kaptal valaszt a kerdesedre.
Lepjunk tovabb.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #33816 üzenetére
Jó, és?
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #33809 üzenetére
Ezt alapbol tudja az iOS.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
MasterMark #33813 üzenetére
Köszi akkor keresem és ha megvan akkor megmutatom az asszonynak is
Megvan,asszonyt meg oktatom akkor,köszönöm mindenkinek a segítséget -
MasterMark
titán
válasz
Kicsirics77 #33812 üzenetére
-
Kicsirics77
veterán
válasz
tuzpenge #33810 üzenetére
Akkor én vagyok a béna mert ilyet nem találtam a fotók alkalmazásban,de lehet csak simán elkerülte a figyelmem mert engem ez nem mozgat meg csak a feleségem most ezen pörög.
Közben megtaláltam a korrektúra alatt,de nem ilyenre gondoltam hanem ami billentyűzettől visz be szöveget nem pedig ujjal kell rajzolni. -
nylontacsko
senior tag
iOS13-ban nem leheat beállítani, hogy alapból ne 4:3-ban fotózzon, hanem 16:9-ben?
Arra találtam beállítást, hogy megőrizze az előző beállításokat, és ugyanabban a módban fotózzon legközelebb.
Ennyi? Erre nincs egyéb beállítási opció? -
tuzpenge
őstag
válasz
Kicsirics77 #33809 üzenetére
A gyári fotószerkesztő is tud ilyet!
-
Kicsirics77
veterán
Üdv urak,feleségemnek keresek olyan alkalmazást amivel képre lehet felíratot tenni tetszőleges helyre.Nem vagyok fotóguru,ingyenes lenne a legjobb de párszázas ajánlat is jöhet.
-
Syl
nagyúr
válasz
MasterMark #33807 üzenetére
Ugyanezt tudja a Synology DS Photo is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Androidos tablet topic
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest