Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadászcsiga #33099 üzenetére
Próbálni kell az alkalmazáson belüli vásárlást, mert van amikor az is ingyen van. Bocs, de nem töltöttem le, mert nem kell, így nem néztem, csak az akciót.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
vadászcsiga #33097 üzenetére
Azert ott virit az in app purchase.
-
vadászcsiga
félisten
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Logó készítő egyszerű alkalmazást tudok nekem mondani?
Szép napot!
-
Tudna valaki olyan alkalmazast ami jelzi a fesztivalokat? Anno regen leszedtem ezt “minden nap szamit” de eleg gagyi volt. Nekem kb 3 esemeny fontos egy adott even belul. Goumet fesztival, borfesztival-budaivarban, sor fesztival.
-
dptrsk
addikt
válasz
antocskin #33087 üzenetére
jegyzet: megnyitod az appot, létrehozásra nyomsz, beírod amit akarsz tudni, elmented.
e-mail: megnyitod az appot, létrehozásra nyomsz, beírod a címzettet, beírod, amit akarsz tudni, elküldöd.A második küldésnél már fel fogja ajánlani a saját címedet a 3.-4. karakter után. Tehát 5 gombnyomással több, mint egy jegyzet app, cserébe online, bárhonnan elérhető.
Sőt ha létrehozol egy szabályt a leveleződben, hogy a (nincs tárgy), saját magam feladótól érkező levelekre tegyen (sárga) jegyzet címkét, akkor 1 kattintással látod az összes jegyzetedet egy mappában.
Esetleg töltsd le a Telegram Messenger-t és a Saved messagesbe tudsz írni, ott lesz időbélyeg.
-
antocskin
tag
válasz
Mela Kehes #33083 üzenetére
Igen valami olyasmire gondoltam.
Lényeg hogy a készítés pontos idejét rögzítse -
antocskin
tag
Üdv!
Egy amolyan „időbélyeg” alkalmazást keresek, ami megnyitást követően rögzíti a pontos időt (dátum/óra/perc) és rövid jegyzetet lehet az időponthoz rendelni.
Hasonlóra gondolok, mint az IOS-be épített „jegyzetek” csak az a pontos időt bizonyos idő eltelte után elfelejti, meg azt komplikált lenne bizonyos helyzetekben használni.
Létezik erre a célra fejlesztett app? Tudna valaki ilyet ajánlani?
Köszönöm előre is!
-
norbertoth
senior tag
Azt jól értelmeztem, hogy amit letöltök a download manager-el azt a felhőbe menti le (fel)az icloud drive-ba? Mintha lenne egy vinyóm csak felhő? 🤔
-
tboldi
nagyúr
válasz
norbertoth #33078 üzenetére
Valami olyasmi. Nem tudom, hogy számítógépről hozzáférhető-e, de a netről letöltött dolgokat oda is lehet menteni, nem csak az iCloudba.
-
half333
őstag
Üdv! olyan kérdésem lenne ha én alternatív mail klienset használok,be tudom állítani valahogy alapértelmezettnek? mert akárhol weblapokon, kattintok a mail cimre,és a gyárin akar küldeni.
-
oszy
veterán
válasz
JamesHolden #33072 üzenetére
Ha elküldöd az instrukciókat, megcsinálom neked szívesen.
-
tboldi
nagyúr
válasz
JamesHolden #33072 üzenetére
A djay (algoriddim) talán képes erre.
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Iphone-ra keresek olyan programot amivel egy adott zeneszámot tudnék meghosszabbítani. A zenében vannak ismétlődések (pl refrén), abból kellene még legalább egy loopot beszúrni
köszi
-
tboldi
nagyúr
válasz
moleculez #33069 üzenetére
Amúgy Redditen több olyan dologról is írnak, ami iPad-onlynak tűnt a prezentációban, de az iPhone-ok is megkapják: OTG (!) + saját tárhely a fájlok appban, megfogható scrollbar, letöltéskezelő a Safariban.
-
moleculez
veterán
Végignéztem a keynoteot, jó lesz iOS13, hasznos dolgok jönnek.(mondjuk forradalmi újításként leosztani a swipe keyboardot...) Login in with Apple, alkalmazásnak csak egy használatra kiadni egy engedélyt nagyon nagy ötlet. Végre szétválik az iPad meg az iPhone, iPad kap iPadOS-t, ami nyilván iOS csak végre ő használják a platformot, nem egy felfújt telefon. Desktop böngésző, WatchOS is okosodik. MacOS annyira nemnagy szám dehát az ilyen, ami változik annyi nekem pont sok is. (Fusson a VS Code, azt annyi😂)
-
válasz
MasterMark #33063 üzenetére
Valószínű, hogy egy 100.000-ből összedobott telefonban a legprofibb faceID cucc lesz. Mindjárt jön, hogy "military grade" ugye?
A face ID viszont veszélyesebb, mert az ujjnyomatnál csak egy ujjadat kell levágni, a face ID-nél viszik az egész fejed a telefonnal a pénztárhoz.
Remélem a fenti összehasonlítás abszurditása után végre abbamaradhat a téma és mindenki vallhatja tovább magában a saját.meggyőződését.
-
MasterMark
titán
válasz
galaxys80 #33062 üzenetére
Figyelj, magad is beírhatod a googléba. Beszkennelt ujjlenyomatot kinyomtatnak vastag tintaréteggel fóliára, majd latex-et tesznek rá és nedvesítik. Ezzel át lehet verni. [link]
Face ID-t is csak így tudod átverni, hogy egy egész arcot lemásolsz, és magadra veszed, mert valódi szem is kell legyen az arcon.
Most akkor ezért vagyok húde elfogult, mert azt mertem mondani, hogy a Touch ID-t egyszerűbben lehet átverni?
Egyik sem reális, mert nagyfelbontású kép kell az ujjlenyomatodról, a Face ID-nál meg 3D szken az arcodról. Viszont az arcmaszkot nehezebb megcsinálni, mint az ujjlenyomatot.
Ezen mi az elfogultság?
-
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #33061 üzenetére
Rendben. Mindenképpen az a csúcs és a hibátlan amit az Apple beletesz az új készülékeibe.
Sokszor láttam már totálisan elfogult vagy úgyhogy nem vitázom ezen veled.De azt még szívesen meghallgatom tőled, hogy vered àt az ujjlenyomat olvasót.
-
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #33059 üzenetére
Tisztában vagy te vele miből áll egy ujjlenyomat?
Fura mód kormányok, hivatalok, rendőrség eléggé megbízik benne. -
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark #33057 üzenetére
Ebben, azért kételkedem.
Mégis mivel vered át az ujjlenyomat olvasót? -
-
Cyberbeni
addikt
válasz
half333 #33050 üzenetére
Honnan tudod, hogy rengetegen írtak nekik ezzel kapcsolatban? Meg azt, hogy mással kapcsolatban nem írtak nekik rengetegen, ami viszont neked nem annyira fontos. Ha írsz nekik, akkor beírják, hogy +1 ember jelezte, hogy szeretne Face ID támogatást és amikor arról döntenek, hogy mi legyen a következő fejlesztés, akkor annyival nagyobb eséllyel csinálják meg.
De nagyrészt visszafele kompatibilis a biometrikus azonosítás, szerintem csak a szöveget nem frissítették, nem pedig direkt letiltották.
-
Popes
őstag
-
válasz
consono #33039 üzenetére
Eddig még nem volt olyan megállapítás, hogy az ujlenyomatos feloldás átverhető, ha rendesen vették fel azt. Ellentétben a face id-vel. Biztos van oka annak is, hogy a hatósági személyadat rögzítésben még mindig az ujjlenyomatot alkalmazzák mindenhol és nem a face id-t.
-
válasz
MasterMark #33036 üzenetére
Ez a kommunikáció.
-
half333
őstag
Üdv! Unicredit alkalmazásról tud valaki valamit hogy lesz-e hozzá face id feloldás?
-
törölt tag
válasz
Mela Kehes #33028 üzenetére
Ugyan nincs órám, azért ez hasznos információ volt. Ki tudja, egyszer még jól jöhet.
-
geleati
tag
Sziasztok! Nem találtam itt erre választ, ezért megkérdezném: van arra lehetőség, hogy egy alkalmazást (pl skpye) duplikáljak azért, hogy két accounttal jelentkezzek be, mint Androidon a dual app?
-
Sracok, valaki tudna mondaninolyan appot amibe kartyakat lehet hozzaadni/nem bank kartyat/ pl: ikea, rossemann, ilyenekre gondolok...
-
tboldi
nagyúr
Tud valaki jó alternatívát az iPades, gyári Photo Booth appra, ami iPhone-on is elérhető?
-
buci30
addikt
válasz
royslade #33015 üzenetére
Ezt lett 😊 Erről volt teszt is írva elvileg jó.
-
buci30
addikt
Autó szellőzőnyílásba illesztehető mágneses telefon tartot vennék.
Lehet sima is, de ha van QI töltéssel rendelkező ami azért jobban tölt mint ahogy pl egy zene vagy egy gps app fogyaszt annak is örülnék.Milyet ajánlotok ebbe a kettő változatban?
-
oszy
veterán
Érdekes dolog történt. Megjelent egy app frissítés az appstore-ban! De olyan app akarja magát frissíteni, amit én le sem töltöttem!!! Valami kínai karakteres sz@rság. Hogyan lehet ez?
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
Van olyan app, amivel az iPadot bevételi eszközként tudom használni Pencillel, mint egy rajztáblát?
A gép MBA Affinity-t Design-t használnék, az iPad pedig 2018 (aminek ugye van Pencil támogatása)
Ha nem muszáj, nem használnék duet displayt, ekkora tabon zavaróan kicsi lenne de ha nem tudtok jobbat, az lesz. -
Rent
senior tag
válasz
buci30 #33007 üzenetére
Én is lemondtam a spotifyt.
Eddig nagyon bejön. Pillanatok alatt lehúzott 70 videót kb 18GB összméretben. Music része is abból a szempontból jobban tetszik, hogy az első magyar előadóra rákeresve sokkal több anyag van fent, mint spotin.
Az lesz a hab a tortán ha rövid időn belül feloldják a letöltéseknél a minimum 1080p-t. Telefonon bőven elég amúgy a 720p, de én ipadre húzom le a videókat. Közel sem nézhetetlen 720p-ben, de látványos a különbség magasabb felbontáson. -
buci30
addikt
No teszteltem a YouTube Music-ot
Én le is mondtam a Spotify-tSokkal jobb zenék vannak és vannak mixek is.
A videó rész meg kb nem érdekel, hogy 720p mert ugyse klipet nézek hanem vagy fülesen vagy kocsiba Bluetooth hallgatom és arra tökéletes mint a Spotify csak jobb 😊
Plusz ez a reklám mentes YouTube meg főleg tetszik.
-
-
Oliverda
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- HP ProBook 440 G5, 14" HD, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD , I5-8350 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest