Hirdetés
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Micro Four Thirds
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Sikerült szert tennem egy iPad Mini-re.
Nem mai ketyere, de gondoltam ismerkedésre jó lesz, végül is a mindennapi használatra tökéletes, bár ez is relatív persze. Egy hete van nálam, nekem eddig nagyon bejön, igaz, néha belassul, figyelni kell, hogy mennyi alkalmazás van nyitva. Tegnap tesztelésképp rászabadítottam 1-2 játékot. pl Dead Effect. A régi Androidos tabletemen Xtreme grafikán be-beakadt, pedig újabb gép volt, mint a Mini. Ezen pedig nagyon jól megy és gyorsabb is. Eddig óckodtam az Apple gépektől, de ezt nagyon megszerettem.
Lehet, hogy később váltok egy erősebbre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem mai ketyere, de gondoltam ismerkedésre jó lesz, végül is a mindennapi használatra tökéletes, bár ez is relatív persze. Egy hete van nálam, nekem eddig nagyon bejön, igaz, néha belassul, figyelni kell, hogy mennyi alkalmazás van nyitva. Tegnap tesztelésképp rászabadítottam 1-2 játékot. pl Dead Effect. A régi Androidos tabletemen Xtreme grafikán be-beakadt, pedig újabb gép volt, mint a Mini. Ezen pedig nagyon jól megy és gyorsabb is. Eddig óckodtam az Apple gépektől, de ezt nagyon megszerettem.