Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Sikerült szert tennem egy iPad Mini-re.
Nem mai ketyere, de gondoltam ismerkedésre jó lesz, végül is a mindennapi használatra tökéletes, bár ez is relatív persze. Egy hete van nálam, nekem eddig nagyon bejön, igaz, néha belassul, figyelni kell, hogy mennyi alkalmazás van nyitva. Tegnap tesztelésképp rászabadítottam 1-2 játékot. pl Dead Effect. A régi Androidos tabletemen Xtreme grafikán be-beakadt, pedig újabb gép volt, mint a Mini. Ezen pedig nagyon jól megy és gyorsabb is. Eddig óckodtam az Apple gépektől, de ezt nagyon megszerettem.
Lehet, hogy később váltok egy erősebbre.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem mai ketyere, de gondoltam ismerkedésre jó lesz, végül is a mindennapi használatra tökéletes, bár ez is relatív persze. Egy hete van nálam, nekem eddig nagyon bejön, igaz, néha belassul, figyelni kell, hogy mennyi alkalmazás van nyitva. Tegnap tesztelésképp rászabadítottam 1-2 játékot. pl Dead Effect. A régi Androidos tabletemen Xtreme grafikán be-beakadt, pedig újabb gép volt, mint a Mini. Ezen pedig nagyon jól megy és gyorsabb is. Eddig óckodtam az Apple gépektől, de ezt nagyon megszerettem.