Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chaosmonger
tag
Sziasztok ! A lányomnak karácsonyra vettem egy Epico magyar kiosztású billentyűzetet, az a gond van vele, hogy egyszerűen nincs rajta 0 gomb. Amikor a neten rákerestem a problémára az egyik webshop kommentjében azt írta valaki, hogy 'apróbb bosszúság hogy nincs rajta 0 és # és nehéz volt megtalálni a billentyűzet kombinációt'. Tehát elvileg van ilyen kombináció, de én nem találom. Ebben tudna valaki segíteni hogy mi az, vagy hogy hogy lehetne megtalálni?
Esetleg van itt is valami olyan mint win-nél hogy alt+karakterkóddal be lehet vinni egy karaktert? Vagy váltani angolra könnyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Pro 12,9 128GB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest