Új hozzászólás Aktív témák

• Parson

addikt

válasz bmakszim #47305 üzenetére

'Ha tényleg hidegen hagyna, nem vergődnél miatta ennyit hozzászóláson keresztül…'

Látom, neked is el kell újra magyarázni... Egy szerte a világon ismert és jelly scroll-nak elnevezett technikai problémát, minöségi kritikát fogalmaztam és emlitettem meg... sajnálom, ha a kritika ennyire böki a csörötöket és jöttök azzal, hogy titeket nem zavar... kit érdekel, hogy titeket nem zavar, mikor sokan másokat meg igen, ergo, a technikai malör ott van és kész. Ez egy visszalépés minöség terén, ezt vagy elfogadod vagy nem, telejsen egal. A többi meg változatlanul nem érdekel, hiába adod a számba azt ami nem igaz. Úgyhogy maradjunk meg a terméknél és nem az egyéni felhasználásnál... különben regélhetnék, hogy mit sirdogál meganyni ember a 120 Hz miatt, mikor nekem a 60 Hz is mindenhol elég... mégse teszem ezt, mert az én felhasználásom senkit nem érdekel. Csak amit a pénzükért kapnak az emberek.

Változatlanul az érdekel, hogy a mini 7-esben javitották-e ezt, vagy az a termék is felejtös annak, akinek ez a jelly scroll igenis objektive (és könnyen érzékelhetö) probléma, akármennyire nem tetszik, hogy másnak ez a gyenge minöség nem tetszik...

Új hozzászólás Aktív témák