- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Hazatért holdkörüli útjáról a NASA négy űrhajósa.
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Sziasztok! Van egy 8 generacios IPad-em, es gondolkodom a stylus-on. Leginkabb jegyzetek keszitesehez kellene es eddig billentyuzeten gondolkodtam. Eloszor olyanon ami tokkal van egybeepitve, aztan egy kulon billentyuzeten, amolyan kisebb meretun, de vegul a stylus-on akadt meg a szemem, mivel olvastam hogy a sima ipad is tudja a plam rejection-t.
Szoval a Notes-ban el kezdtem kesziteni jegyzeteket (nem rajzra, tehat nem kell a nyomaserzekenyseg), es jo lenne ha akar irasbol szovegre tudna konvertalni. Ertekezlet, ugyek intezese, fotok, rajzok ala jegyzetekre. Elsosorban erre kellene.Tudtok ajanlani kedvezobb aru, jol bevalt tollat? Hasznaltam a keresot es pl olvastam Baseus Stylus-rol itt, de ha mostanaban van valakinek pozitiv tapasztalata az eredeti Apple pencilnel olcsobb tollal kapcsolatban azt szivesen elolvasnam.

Amazonon rengetek kulonfele gyartotol szarmazo tollat lehet rendelni, pl Metapen 20 euro, de bizonytalan vagyok a minosegukkel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest