- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Sziasztok! Van egy 8 generacios IPad-em, es gondolkodom a stylus-on. Leginkabb jegyzetek keszitesehez kellene es eddig billentyuzeten gondolkodtam. Eloszor olyanon ami tokkal van egybeepitve, aztan egy kulon billentyuzeten, amolyan kisebb meretun, de vegul a stylus-on akadt meg a szemem, mivel olvastam hogy a sima ipad is tudja a plam rejection-t.
Szoval a Notes-ban el kezdtem kesziteni jegyzeteket (nem rajzra, tehat nem kell a nyomaserzekenyseg), es jo lenne ha akar irasbol szovegre tudna konvertalni. Ertekezlet, ugyek intezese, fotok, rajzok ala jegyzetekre. Elsosorban erre kellene.Tudtok ajanlani kedvezobb aru, jol bevalt tollat? Hasznaltam a keresot es pl olvastam Baseus Stylus-rol itt, de ha mostanaban van valakinek pozitiv tapasztalata az eredeti Apple pencilnel olcsobb tollal kapcsolatban azt szivesen elolvasnam.

Amazonon rengetek kulonfele gyartotol szarmazo tollat lehet rendelni, pl Metapen 20 euro, de bizonytalan vagyok a minosegukkel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Overwatch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs