Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Sziasztok! Van egy 8 generacios IPad-em, es gondolkodom a stylus-on. Leginkabb jegyzetek keszitesehez kellene es eddig billentyuzeten gondolkodtam. Eloszor olyanon ami tokkal van egybeepitve, aztan egy kulon billentyuzeten, amolyan kisebb meretun, de vegul a stylus-on akadt meg a szemem, mivel olvastam hogy a sima ipad is tudja a plam rejection-t.
Szoval a Notes-ban el kezdtem kesziteni jegyzeteket (nem rajzra, tehat nem kell a nyomaserzekenyseg), es jo lenne ha akar irasbol szovegre tudna konvertalni. Ertekezlet, ugyek intezese, fotok, rajzok ala jegyzetekre. Elsosorban erre kellene.Tudtok ajanlani kedvezobb aru, jol bevalt tollat? Hasznaltam a keresot es pl olvastam Baseus Stylus-rol itt, de ha mostanaban van valakinek pozitiv tapasztalata az eredeti Apple pencilnel olcsobb tollal kapcsolatban azt szivesen elolvasnam.

Amazonon rengetek kulonfele gyartotol szarmazo tollat lehet rendelni, pl Metapen 20 euro, de bizonytalan vagyok a minosegukkel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Witcher topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest