Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Sziasztok! Van egy 8 generacios IPad-em, es gondolkodom a stylus-on. Leginkabb jegyzetek keszitesehez kellene es eddig billentyuzeten gondolkodtam. Eloszor olyanon ami tokkal van egybeepitve, aztan egy kulon billentyuzeten, amolyan kisebb meretun, de vegul a stylus-on akadt meg a szemem, mivel olvastam hogy a sima ipad is tudja a plam rejection-t.
Szoval a Notes-ban el kezdtem kesziteni jegyzeteket (nem rajzra, tehat nem kell a nyomaserzekenyseg), es jo lenne ha akar irasbol szovegre tudna konvertalni. Ertekezlet, ugyek intezese, fotok, rajzok ala jegyzetekre. Elsosorban erre kellene.Tudtok ajanlani kedvezobb aru, jol bevalt tollat? Hasznaltam a keresot es pl olvastam Baseus Stylus-rol itt, de ha mostanaban van valakinek pozitiv tapasztalata az eredeti Apple pencilnel olcsobb tollal kapcsolatban azt szivesen elolvasnam.

Amazonon rengetek kulonfele gyartotol szarmazo tollat lehet rendelni, pl Metapen 20 euro, de bizonytalan vagyok a minosegukkel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest