Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Sziasztok! Van egy 8 generacios IPad-em, es gondolkodom a stylus-on. Leginkabb jegyzetek keszitesehez kellene es eddig billentyuzeten gondolkodtam. Eloszor olyanon ami tokkal van egybeepitve, aztan egy kulon billentyuzeten, amolyan kisebb meretun, de vegul a stylus-on akadt meg a szemem, mivel olvastam hogy a sima ipad is tudja a plam rejection-t.
Szoval a Notes-ban el kezdtem kesziteni jegyzeteket (nem rajzra, tehat nem kell a nyomaserzekenyseg), es jo lenne ha akar irasbol szovegre tudna konvertalni. Ertekezlet, ugyek intezese, fotok, rajzok ala jegyzetekre. Elsosorban erre kellene.Tudtok ajanlani kedvezobb aru, jol bevalt tollat? Hasznaltam a keresot es pl olvastam Baseus Stylus-rol itt, de ha mostanaban van valakinek pozitiv tapasztalata az eredeti Apple pencilnel olcsobb tollal kapcsolatban azt szivesen elolvasnam.

Amazonon rengetek kulonfele gyartotol szarmazo tollat lehet rendelni, pl Metapen 20 euro, de bizonytalan vagyok a minosegukkel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest