Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Második része vicc volt? Akkor jó hogy feleslegesen írtam
Nekem az iOS egy gyors stabil rendszert ad, ez a 7.1 már teljesen jó (vagyis eddig nálam minden rendben van). Androidban lehet több a személyre szabhatóság, de itt ennél pont az tetszik hogy annyi van amennyi kell, se több se kevesebb, és ráadásul jól kezelhető. Persze már az android is elég jó ahogy nézegettem G2-n, de valahogy nem tudott megfogni mégse. Na meg maga az i5/5S mint készülék nekem külsőleg is jobban tetszik, méretben pont akkora hogy még normálisan kezelhető, vékony, könnyű....Normális androidos telefonok G2/Nexus 5...stb meg már nekem nagyok, és kényelmetlenek.Sose osztok netet, iPad 2-be van egy 8 giga/hó-s kártya az bőven elég nekünk, így nincs szükségem osztogatni.
Amúgy meg kár ezen vitázni, nekem bejött a váltás androidról, de mindenki azt használja ami tetszik neki. Csak meglepődtem hogy itt mennyien szeretik az iPad-et, viszont az iPhone-t nem használják sokan (mármint itt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen routert?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem az iOS egy gyors stabil rendszert ad, ez a 7.1 már teljesen jó (vagyis eddig nálam minden rendben van). Androidban lehet több a személyre szabhatóság, de itt ennél pont az tetszik hogy annyi van amennyi kell, se több se kevesebb, és ráadásul jól kezelhető. Persze már az android is elég jó ahogy nézegettem G2-n, de valahogy nem tudott megfogni mégse. Na meg maga az i5/5S mint készülék nekem külsőleg is jobban tetszik, méretben pont akkora hogy még normálisan kezelhető, vékony, könnyű....Normális androidos telefonok G2/Nexus 5...stb meg már nekem nagyok, és kényelmetlenek.