Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Plazma TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Második része vicc volt? Akkor jó hogy feleslegesen írtam
Nekem az iOS egy gyors stabil rendszert ad, ez a 7.1 már teljesen jó (vagyis eddig nálam minden rendben van). Androidban lehet több a személyre szabhatóság, de itt ennél pont az tetszik hogy annyi van amennyi kell, se több se kevesebb, és ráadásul jól kezelhető. Persze már az android is elég jó ahogy nézegettem G2-n, de valahogy nem tudott megfogni mégse. Na meg maga az i5/5S mint készülék nekem külsőleg is jobban tetszik, méretben pont akkora hogy még normálisan kezelhető, vékony, könnyű....Normális androidos telefonok G2/Nexus 5...stb meg már nekem nagyok, és kényelmetlenek.Sose osztok netet, iPad 2-be van egy 8 giga/hó-s kártya az bőven elég nekünk, így nincs szükségem osztogatni.
Amúgy meg kár ezen vitázni, nekem bejött a váltás androidról, de mindenki azt használja ami tetszik neki. Csak meglepődtem hogy itt mennyien szeretik az iPad-et, viszont az iPhone-t nem használják sokan (mármint itt).
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem az iOS egy gyors stabil rendszert ad, ez a 7.1 már teljesen jó (vagyis eddig nálam minden rendben van). Androidban lehet több a személyre szabhatóság, de itt ennél pont az tetszik hogy annyi van amennyi kell, se több se kevesebb, és ráadásul jól kezelhető. Persze már az android is elég jó ahogy nézegettem G2-n, de valahogy nem tudott megfogni mégse. Na meg maga az i5/5S mint készülék nekem külsőleg is jobban tetszik, méretben pont akkora hogy még normálisan kezelhető, vékony, könnyű....Normális androidos telefonok G2/Nexus 5...stb meg már nekem nagyok, és kényelmetlenek.