Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
lacy86
üzenetére
Nekem ez jött be. Benks
Tudja a vezetéknélküli töltést. Tablet oldalára téve töltődik. Nem kell külön kábellel még itt is szórakozni.
Én is és gyerekkori barátom is használja (én air 5 ő air 4) teljes megelégedéssel.
Két dologban tud csak kevesebbet mint az apple: kétszer megtapizva az oldalát nem lehet váltani vele eszközt és nem tud megdöntve satírozni. Utóbbi ami esetleg neked hátrány lehet. De úgy tudom, hogy az alternatívok nem is igen tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- BestBuy topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- LEGO klub
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest