- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném ipad témában.
Apple telefont használok i13, + apple watch se
Egyetemen két mellettem ülőnek is volt tablet amin jegyzetelt. Az egyik Samsung tab S7 a másiknak s8. Nagyon megtetszett, hogy kiválasztották a négyzetrácsos háttér jegyzetet és abba írtak. Mentették, javítottak, szerkesztettek..stb. Eddig nem használtam tabletet mert nem volt rá szükségem, de ez a funkció nagyon megtetszett. Szeretnék valami hasonlót.Az androidtól fázom, az Apple iPad 9 2021-t néztem, egy pencil-el. Használ valaki ilyet jegyzetként is? Használható? Az ipad air és a pro már nagyon dárga nekem, nem használnám ki a többi tudását.
Köszönöm a válaszokat.
Üdv.
Ericsson GA318 - Nokia 5110 - Panasonic GD75 - Nokia 6230 - Nokia 6233 - Nokia 6310i - Nokia E65 - Samsung Galaxy 3 - Nokia E52 - Lumia 710 - Lg Optimus 4x HD - Lumia 520 - Lumia 630DS - Lumia 925 - Lg G3 Titan - Samsung Galaxy S7 - Iphone 7 - Xiaomi MI 9 - Play more!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dacia topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest