-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
Tudok olyan budapesti vagy budapest közeli boltot ajánlani ahol van Ipad 9 (2021) papír hatású fólia és fel is rakják szépen? (Az én idegrendszerem nem alakalmas a felrakásra)
Köszönöm.
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
Ipad 9 (2021) -hez keresek Apple Pencil alterntívát.
CRAYON néztem, de ha valami kínai is tudja ezt olcsóbban az is érdekelneCsak és kizárólag jegyzetelésre, szövegkiemelésre, írásra használom (notability, goodnotes) rajzolásra nem, nyomsáérzékenység nem kell.
Köszönöm.
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném ipad témában.
Apple telefont használok i13, + apple watch se
Egyetemen két mellettem ülőnek is volt tablet amin jegyzetelt. Az egyik Samsung tab S7 a másiknak s8. Nagyon megtetszett, hogy kiválasztották a négyzetrácsos háttér jegyzetet és abba írtak. Mentették, javítottak, szerkesztettek..stb. Eddig nem használtam tabletet mert nem volt rá szükségem, de ez a funkció nagyon megtetszett. Szeretnék valami hasonlót.Az androidtól fázom, az Apple iPad 9 2021-t néztem, egy pencil-el. Használ valaki ilyet jegyzetként is? Használható? Az ipad air és a pro már nagyon dárga nekem, nem használnám ki a többi tudását.
Köszönöm a válaszokat.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest