Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
Tudok olyan budapesti vagy budapest közeli boltot ajánlani ahol van Ipad 9 (2021) papír hatású fólia és fel is rakják szépen? (Az én idegrendszerem nem alakalmas a felrakásra)
Köszönöm.
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
Ipad 9 (2021) -hez keresek Apple Pencil alterntívát.
CRAYON néztem, de ha valami kínai is tudja ezt olcsóbban az is érdekelneCsak és kizárólag jegyzetelésre, szövegkiemelésre, írásra használom (notability, goodnotes) rajzolásra nem, nyomsáérzékenység nem kell.
Köszönöm.
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném ipad témában.
Apple telefont használok i13, + apple watch se
Egyetemen két mellettem ülőnek is volt tablet amin jegyzetelt. Az egyik Samsung tab S7 a másiknak s8. Nagyon megtetszett, hogy kiválasztották a négyzetrácsos háttér jegyzetet és abba írtak. Mentették, javítottak, szerkesztettek..stb. Eddig nem használtam tabletet mert nem volt rá szükségem, de ez a funkció nagyon megtetszett. Szeretnék valami hasonlót.Az androidtól fázom, az Apple iPad 9 2021-t néztem, egy pencil-el. Használ valaki ilyet jegyzetként is? Használható? Az ipad air és a pro már nagyon dárga nekem, nem használnám ki a többi tudását.
Köszönöm a válaszokat.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- Mini PC
- Nintendo 3DS és DS topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- EAFC 26
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest