Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
"de ha ezt a példát hoztad fel akkor PC-n milyen gyakran kell videokártyát cserélni, hogy menjen fullon a játék?"
Könyörgöm – tök ugyanarról a binárisról beszéltem... pl. egy 2008-ban kiadott, és azóta sem updatelt játékról. Ami iOS4 alatt sokkal-sokkal lassabban fut, mint iPhone OS 2 vagy 3 alatt. Pedig aztán tényleg nem használ semmi pluszt (pl. GC-t).
"Nem játszom telefonon, nem is értem az ilyen igényeket, pedig szeretek játszani"
Nem csak a deszktopoké / TV-re kötött konzoloké a világ. Sokan Nintendón és hasonlókon játszanak, és az Apple a keynote-jaiban maga is igencsak kihegyezi a cuccainak a játék-képességeit. Én is nagyon szívesen eljátszogatom az Air2-mön az új XCOM:EW-vel, mert (szemben az EU-val) immár nincs (zavaróan) lebutítva a konzolos verzióhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest