Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen széket vegyek?
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Üdv!
Egy általános eldöntendő kérdéssel fordulnék a csoporthoz. Van egy Chuwi Hi9Pro 3/32-es 8.0-s Android-dal szerelt tablet-em. Szeretem, tudja azt mi nekem kell, kb. 4 éve használom. De a gyári akkuja ~2 éve átment kispárnába és lenyomta a hátlapot, nagy nehezen találtam hozzá utángyártott akkut ki is cseréltem, de úgy néz ki a végét járja... Újabban 50-70%-ról hirtelen leesik a töltöttség 0%-ra és újraindul, beleragad a boot-ba, vibrálnak a színek a boot kijelzőn, stb... Sok esetben 2-3x kell eljátszani a 8s Power-t, hogy normálisan elinduljon. Kezd a hülyeségeiből elegem lenni és hamarosan csere lesz belőle.
Újat nem akarok venni és eljátszottam a gondolattal, hogy iPad lesz belőle. A felhasználási területe tartalomfogyasztás:
(olvasás(1), böngészés(2), levelezés, YT, FB, stb...)
(1): jelenleg Moon+Reader-t használok, de ahogy próbáltam a Books tudja ami nekem kell
(2): Firefox-szal mivel a munkahelyen Win10-et használok, a noti linux-os, (otthoni gépem egy Mini) így megvan az átjárhatóság a három rendszerrel
Wi-Fi only elég, nem kell LTE, 60-70E-nél többet nem akarok költeni, ebbe a 6-8. gen iPad-ek szűken de beleférnek. Szerintetek van értelme egy 32GB körüli 6-8.gen iPad-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest