Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Üdv!
Egy általános eldöntendő kérdéssel fordulnék a csoporthoz. Van egy Chuwi Hi9Pro 3/32-es 8.0-s Android-dal szerelt tablet-em. Szeretem, tudja azt mi nekem kell, kb. 4 éve használom. De a gyári akkuja ~2 éve átment kispárnába és lenyomta a hátlapot, nagy nehezen találtam hozzá utángyártott akkut ki is cseréltem, de úgy néz ki a végét járja... Újabban 50-70%-ról hirtelen leesik a töltöttség 0%-ra és újraindul, beleragad a boot-ba, vibrálnak a színek a boot kijelzőn, stb... Sok esetben 2-3x kell eljátszani a 8s Power-t, hogy normálisan elinduljon. Kezd a hülyeségeiből elegem lenni és hamarosan csere lesz belőle.
Újat nem akarok venni és eljátszottam a gondolattal, hogy iPad lesz belőle. A felhasználási területe tartalomfogyasztás:
(olvasás(1), böngészés(2), levelezés, YT, FB, stb...)
(1): jelenleg Moon+Reader-t használok, de ahogy próbáltam a Books tudja ami nekem kell
(2): Firefox-szal mivel a munkahelyen Win10-et használok, a noti linux-os, (otthoni gépem egy Mini) így megvan az átjárhatóság a három rendszerrel
Wi-Fi only elég, nem kell LTE, 60-70E-nél többet nem akarok költeni, ebbe a 6-8. gen iPad-ek szűken de beleférnek. Szerintetek van értelme egy 32GB körüli 6-8.gen iPad-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Xiaomi Pad 7 Pro + tartozék (8 GB, 256 GB)
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest