- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
Amilo02
üzenetére
Kicsit megszolitva erzem magam, mert amit en peldaken irtam a telefonom hasznalatarol (is), arra egy kicsit kisarkitva jelentek meg valaszok. Bar egyik sem direkt valaszkent a reszemre, de ez most reszletkerdes. Szoval arnayalnam egy kicsit a kepet.
1.5-2 ev hasznalat utan az elmult 10+ evben azt vettem eszre, hogy a reggel 100%-on toltorol levett telefonomat kb este 5-6 korul mar toltore kellett tennem es hol volt meg az este 10- fel 11, mire hazamentem. Ezek a telefonok eleinte alapjaban veve mindig boven kepesek voltak kiszolgalni ezt a fajta felhasznalast, aztan bezuhantak. Volt, hogy aksicsere lett, volt, hogy biztositason keresztul kicsereltettem az egesz telot. De valahogy azok is hamar bezuhantak. 3-6 honap… gondolom nem zsir ujat kaptam, hanem valami refurbished dolgot, akar csak az aksi, akar az egesz telo lett cserelve. Ha most elkuldenem az iphone 11-t, valszeg abbol is azt kapnek, nem egy vadi ujat. Szoval felesleges ebbe belemennem.
Azota, hogy figyelek a 20-80% kozott tartasra, azt meg nem ugy kell ertelmezni, hogy rajta fugg az ember, hogy lekapja, amikor 79%-on van, jajnehogynyolcvanlegyenhuhuhuuuu… Cdsak siman maskor toltom, nem az ejszaka alatt. Ezzel most egy olyan felesleges penzkidobastol vagy vasarlasi kenyszertol vagyok tavol, ami nekem nem okozott egyaltalan semmi kulonos odafigyelest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest