Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezl
tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Jó de ha 5 GB helyed van akkor rendszer frissítéséhez valszeg már le kell szedned valamit és az se életszerű nálam hogy folyton le fel telepítsem a játékokat. Plusz ki tudja de ha ennyi írást kap a 64es SSD pár év múlva már gond is lehet. Arról nem is beszelve hogy utazáskor nem tudsz streamingről letölteni néznivalót. A mocskos Apple nem hiába nem rakott 128 gbt az airbe az alapmodelbe tudja hogy sokaknak az kevés és kifizetik a felárat a 256ért. Plusz még 1 dolog ami hátrány lehet még 1 x hogy a 64es nem tud virtuális memóriát kezelni. Most még nincs program amihez kellene de remélem 1 év múlva már lesz pár. Én a 300at sokaltam ahhoz hogy ennyi kompromisszumot kössek így aztán elköltöttem 400at.
kipróbálom azt az nplayert köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest