Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bongeszo
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Elfogadom amit ír, mert talán nem a levegöbe beszél. Ö vett egyet és kiprobalta.
Csak egyszerüen zavar ha valaki úgy mond véleményt, hogy fogalma sincs miröl beszél. Sajnos ez itt a PH-n gyakran elöfordul. Sokan úgy ajánlanak valamit, hogy fogalmuk sincs róla, csak elolvastak pár tesztet és véleményt, amiböl bizonyos dolgok megmaradtak.
Én is vettem egy air 2-öt igaz csak 16gb-st és csak 130ezer forintba kerül, de még egyik Apple cuccommal sem voltam ennyire elégedett mint ezzel. Nem foltosodik a kijelzö ha nem izombol nyomom a hátulját, nem pattog semmi. Viszont brutális sebességgel tölti be a weblapokat, és a youtube videókat. Ilyet még semmilyen készüléken nem láttam. Brutál!
Ha szól a hangszóró, akkor valóban képes berezonálni az egész készülék, de engem nem zavar, már fel sem tünik. Viszont a hangszóró nem torzít, nagyon szépen szól.
Amúgy nem vagyok Apple fan, és elfogadom, ha valami szar, de itt nem erröl van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Home server / házi szerver építése
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Dell Inspiron 15 5567
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha szól a hangszóró, akkor valóban képes berezonálni az egész készülék, de engem nem zavar, már fel sem tünik. Viszont a hangszóró nem torzít, nagyon szépen szól.