Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
válasz
Kapanyél
üzenetére
Esr-pakkot (fekete tok+üvegfólia)vettem innen apróról picit olcsóbban,mint a bolti ár,ennek ellenére megteszi.
A kijelzövédő fóliát persze elrontottam,mert a segédkeret nem illeszkedett rendesen valamiért,és 1 kis pötty került alá. Tokkal együtt volt,az viszont nagyon hasznos.kijelző ébresztős is egyben,tollnak is van helye,kellőképpen vékony. Mondjuk nekem van rá biztosításom,de szeretem óvni is a dolgaimat. Érdemes lenne neked is kipróbálni ezt az összeállítást.Gondolom a cél az állagmegőrzés,és biztonság.A MK’most pihen,meg le kellene takarítanom,dirrekt fehéret vettem,hogy lássam mennyire piszkolódik,hát eléggé.Covid miatt is szerettem volna látni,hogy a piszok mennyire hagy nyomot. Fertőtlenítő sok fogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- No Rest for the Wicked - Közel a 2 millióhoz, a fejlesztők az 1.0-ra készülnek
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest