Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HardRic
üzenetére
Miért kell hozzátenni hogy barna?
Zenét is csinál rajta és a videóvial együtt pro minőségben. Te nem tudom mit tettél le az asztalra hogy így beleállj valakibe.
Nem a proci miatt várták sokan a megváltást hanem a ram miatt. Ami megváltás pedig csupán néhány pro app az apple-től, mert hát promózzák állandóan a full photoshoppot is, akkor a saját portékájukhoz miért nem elég jó a gép?
Megkaptuk azt amit már a 14-ben meg kellett volna, widgetek, app galery.
Persze örvendetes a multitasking frissítés, bár nekem eddig sem okozott különösebb problémát a kezelése és sok minden így is hiányzik belőle.
Abban bízom még hogy a napokban kiderül végre hogy az appok memória limitjét kitolják ahol lehet. 16gb: nekem nem kell hogy a két hetes fécsbúk ott legyen a memóriában, de az hogy a procreate nagyobb és több réteget kezeljen mindig jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gran Turismo
- Milyen házat vegyek?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- reMarkable 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest