Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Na, klubtag lettem. Használt air 3 lett a tarhely miatt. A kepe gyonyoru.
Mindent kiprobaltam rajta. Egy ora yt, bongeszes 10-11% merules, szoval szerintem rendben van. Teljesen karcmentes.Egy dolog miatt aggodom, hogy notesban rajzolva probaltam a nyomaserzekenyseget, de nem ment.
Meg nincs tollam, ezert csak ujjal. Barhogy nyomom ugyanakkora a vonal vastagsaga, mig a telefonomon siman megy.
Ettol meg tollal mukodhet.Btw nincs rajta folia, milyet javasoltok tollal jegyzeteleshez? Allitolag a paperlike atveres.
Folia nelkul ki se probaljam a tollat? Gondolom hamar karcos lenne, nem? Egyetlen karc nincs rajta, szoval nem akarom ezzel kezdeni. Vagy ezek ilyen karcallo cuccok. Tenyleg ujszeru a kijelzo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest