Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Érdekes dolog ez az Apple dolog. Én is úgy voltam vele, hogy ez a sznobok játszótere meg a “vanabí ganszta” emberkék rajoskodnak vele. Valljuk meg azért ebben a sztereotípiában azért van nem kevés igazság is.... Aztán végig próbáltam a droid vonal csúcskészülékeit. Az elmúlt kicsit több mint 1 évben 15 telefonom volt. Xiaomi, Samsung, Huawei, Honor, OnePlus, Pixel. Mindegyiknél volt valami, ami nem stimmelt, ami idegesített. Egyik iPhoneos barátom unszolására aztán megvettem az iPhone 11-et, és lőn világosság.... Most ugye meg már tökölök az iPad vs MacBook vonalon.

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- E-book olvasók
- Hardcore café
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Bittorrent topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs