Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Macbook topikból tévedtem ide, bizonyos instrukciók alapján. Nemrég csöppentem bele az Apple ökoszisztémába egy iPhone 11 által. Egyre jobban bejön ez az IOS dolog, és egyre több helyről hallottam, hogy mint ökoszisztéma lehet még fokozni az élményt. Elgondolkodtam rajta, hogy egy Aplle notebookot is érdemes lehetne beszerezni, Az ottani topikban leírtam, hogy főleg tartalom fogyaszásra, kis irodai felhasználsára, e-mailezésre kellene. Szóval semmi komoly. A keretem nem túl vastag, első körben olyan 150 ezerben gondolkozta. Ott azt javasolták többen is, hogy ennyi pénzből és ilyen felhasználásra jobb lenn egy iPad és kiegőszítőnek esetleg billentyűzet. Hát így keveredtem ide. Most néztem, hogy az iPad-ek világa is elég szövevényes. Van sima iPad, van Air, Pro, Mini. Ezek közül mit érdemes nézegetni, ami ár/érték arányban a legjobb lehet? Akksival, hogyan bírják? Milyen billentyűzetet érdemes venni hozzá? Meddig kapnak támogatást? Használtan érdemes? Szóval minden jó tanácsot örömmel fogadok, és előre is köszönöm annak aki időt szán rám és válaszol!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest