Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
katokacaj
tag
válasz
benyo513
üzenetére
Igen, engem is bosszant, jó lenne a diákkedvezmény előtt megjelennie + 0% thm. Jó tudom, sokat akarok, na..
De jó lenne már látni, megtapicskolni, mert a sima 2020-as már van készleten, akár már most mennék érte, ha úgy van.De ami az air4 mellett szól (a számomra must have design mellett), az usb type c. Szeretném, ha a vásárolt eszközöm tudnám használni kivetíteni, adathordozókat stb kezelni vele, és nem kellene ehhez mindhez lightning átalakítós adapterekkel szórakoznom..
Valakinek van ezzel tapasztalat? Sima lightning mennyire macerás ezekhez, és milyen árszegmensben lehet már normális átalakítókat találni?
Nem arról van szó, hogy 0-24 kivetíteni, vagy külső vinyozni szeretnék vele, de azért nem szeretnék zavarba jönni, ha alkalomadtán kéne használni, és nem tudom, mert nincs nálam 600 átalakító.A 2020-as ipad is csak külső táppal tudna külső vinyót kezelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De jó lenne már látni, megtapicskolni, mert a sima 2020-as már van készleten, akár már most mennék érte, ha úgy van.