Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Anyám ma hívott, hogy elvileg "ráírtak" - idéztem az emailből - és megnyitva ezt tapasztalta: [kép] . Ránéztem az iCloud-ján a naptárjára, de nem volt benne semmi ilyen, illetve utána ő is mondta, hogy már nem látja. Valaki meg tudná mondani, hogy mi a jó isten lehetett ez? Nem csak őt, de engem is zavar, mert már konkrétan mindent erről intéz: bank, apple pay, stb... Van iphone-ja is, azon nem látott semmi ilyet, ahol csak lehet 2fa be van kapcsolva, kísérlet nem volt semmire. Kezdjünk aggódni, vagy mi van? Hétvégén le fogok menni hozzá és be lesz üzemelve egy normális router meg PiHole, nem gondoltam, hogy addig bàrmi gond lehetne. Megbízhatatlan linkre nem kattintott, appot szerintem nem töltött le újat, nem is tudná hol kell keresni, azt én szoktam intézni, de legutoljára decemberben volt ilyen, frissítések automatikusra vannak állítva.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Crimson Desert
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- További aktív témák...
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest