Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Dreadloord
üzenetére
Ez full bullshit, a sima, tehát nem retinás iPad mini már az iOS7-el is belassult elég rendesen, az iOS8 semmit nem rontott ahhoz képest a felhasználói élményen.
Amúgy nyomj egy restore+újként beállítást és kiderül,h valami szoftveres gond volt-e, ami miatt lassú volt az iPad vagy csak részedről volt placebo,h az iOS7 gyorsabb volt.
Remélem home+power megvolt már.
Amúgy meg mint írtam, ki lehet ezen akadni, de az iPhone 3G óta ez megy, úgyhogy nem újdonság és ha tájékozódtál volna, erről tudhattál volna
Ráadásul nem tudom, hogy a Mini már megjelenéskor is gyenge hardverétől mit vársz 2014-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jövedelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul nem tudom, hogy a Mini már megjelenéskor is gyenge hardverétől mit vársz 2014-ben...