Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Dreadloord
üzenetére
Ez full bullshit, a sima, tehát nem retinás iPad mini már az iOS7-el is belassult elég rendesen, az iOS8 semmit nem rontott ahhoz képest a felhasználói élményen.
Amúgy nyomj egy restore+újként beállítást és kiderül,h valami szoftveres gond volt-e, ami miatt lassú volt az iPad vagy csak részedről volt placebo,h az iOS7 gyorsabb volt.
Remélem home+power megvolt már.
Amúgy meg mint írtam, ki lehet ezen akadni, de az iPhone 3G óta ez megy, úgyhogy nem újdonság és ha tájékozódtál volna, erről tudhattál volna
Ráadásul nem tudom, hogy a Mini már megjelenéskor is gyenge hardverétől mit vársz 2014-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- reMarkable 2
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul nem tudom, hogy a Mini már megjelenéskor is gyenge hardverétől mit vársz 2014-ben...