Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SidCorky

őstag

válasz #95561216 #28579 üzenetére

2020-ban szerintem már pont, hogy a Type-C nem rétegigény, hanem nagyjából ez lett az általános, de 2-3 éven belül ez már biztosan igaz lesz, és nem csak egy IT fórumon, hanem a hétköznapokban is.

Én nem vagyok profi fotós, ettől függetlenül tök jó lenne néha rádugni egy memóriakártyaolvasót az iPadre, például repülőn vagy vonaton, ahol nem tudok (és őszintén szólva ha tudnék, akkor se lenne hozzá a tökömnek se kedve) olyan adaptert használni, amihez táp kell, márpedig ez a Lightning esetében még egy memóriakártyához is szükséges. Most csak ezért kell magammal hurcolnom egy notit, ami nagyobb és nehezebb is, mert nincs hova dugni (nyilván olyan helyre szeretném, ahol a képeket látom, és nem csillagokat, mielőtt valaki lecsapja ;] ) a kártyát. És nem, ezért nem vennék egy Pro-t, mert másra nincs szükségem, amiben az jobb a mostani Minimnél vagy az új Airnél. Egyszer biztos meg fogja lépni az Apple, hogy minden eszközük Type-C-s lesz, már csak az iPhoneokon és a nem Pro iPadeken van Lightning, akkor már megléphetnék minél előbb.

Új hozzászólás Aktív témák