Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
üzenetére
2020-ban szerintem már pont, hogy a Type-C nem rétegigény, hanem nagyjából ez lett az általános, de 2-3 éven belül ez már biztosan igaz lesz, és nem csak egy IT fórumon, hanem a hétköznapokban is.
Én nem vagyok profi fotós, ettől függetlenül tök jó lenne néha rádugni egy memóriakártyaolvasót az iPadre, például repülőn vagy vonaton, ahol nem tudok (és őszintén szólva ha tudnék, akkor se lenne hozzá a tökömnek se kedve) olyan adaptert használni, amihez táp kell, márpedig ez a Lightning esetében még egy memóriakártyához is szükséges. Most csak ezért kell magammal hurcolnom egy notit, ami nagyobb és nehezebb is, mert nincs hova dugni (nyilván olyan helyre szeretném, ahol a képeket látom, és nem csillagokat, mielőtt valaki lecsapja
) a kártyát. És nem, ezért nem vennék egy Pro-t, mert másra nincs szükségem, amiben az jobb a mostani Minimnél vagy az új Airnél. Egyszer biztos meg fogja lépni az Apple, hogy minden eszközük Type-C-s lesz, már csak az iPhoneokon és a nem Pro iPadeken van Lightning, akkor már megléphetnék minél előbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) a kártyát. És nem, ezért nem vennék egy Pro-t, mert másra nincs szükségem, amiben az jobb a mostani Minimnél vagy az új Airnél. Egyszer biztos meg fogja lépni az Apple, hogy minden eszközük Type-C-s lesz, már csak az iPhoneokon és a nem Pro iPadeken van Lightning, akkor már megléphetnék minél előbb.