Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
bkiky01
üzenetére
Rapoo-ról megoszlanak a vélemények. És állítólag minőségben is nagy a szórás. Nekem egy 9900-as combó van, magyar kiosztással. iPad-nél a billentyűzeten az í van egyedül felcserélve a 0-val. Ez a korábbi Samsung tabnál nem volt gond. Még nem sikerült megoldani, de Nem sok időt nem öltem bele, mert elsődlegesen a céges laptophoz (és korábbi androidos tablethez) lett véve, ott meg minden fasza ötös volt! Rövid a leütési út és relatíve halk. Az egér része is patent, pontos, kényelmes. Egy nyűgje van, hogy a horizontális görgővel szinte nem lehet a főoldalak között lapozni iPadOS-n. Nagyon sokat kell tekerni a váltáshoz, ujjal szinte lehetetlen. Valszleg ez is beállítás kérdése, de erre sem szántam több időt. A vertikális görgetés viszont hibátlanul működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest