Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Ha már a témában vagyunk, lenne még egy kérdésem.
Véleményetek szerint, az én felhasználásom mellé elég lenne 3-4 évre egy iPad, laptop helyett? Szövegszerkesztésre, táblázatok írására (két oszlopot használnék kb, tehát nem nagy dolgokról van szó), bemutatók készítésére (heti 1-2), teljesen alap fotó-videószerkesztésre, tartalomfogyasztásra használnám. Meg ha már van toll kezelési opció, lehet rajzolgatnék is. Vagy inkább egy 2017-es MacBook Air jobb lenne? A kettő között gondolkodom, mert szeretném végre leváltani a nagyon alap laptopom, egy jobb és hordozhatóbb masinára, aztán inkább az iPaddel szemezgettem mostanában, de most egy kicsit elbizonytalanodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Véleményetek szerint, az én felhasználásom mellé elég lenne 3-4 évre egy iPad, laptop helyett? Szövegszerkesztésre, táblázatok írására (két oszlopot használnék kb, tehát nem nagy dolgokról van szó), bemutatók készítésére (heti 1-2), teljesen alap fotó-videószerkesztésre, tartalomfogyasztásra használnám. Meg ha már van toll kezelési opció, lehet rajzolgatnék is. Vagy inkább egy 2017-es MacBook Air jobb lenne? A kettő között gondolkodom, mert szeretném végre leváltani a nagyon alap laptopom, egy jobb és hordozhatóbb masinára, aztán inkább az iPaddel szemezgettem mostanában, de most egy kicsit elbizonytalanodtam.