Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fali konzol lapos tévékhez
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Mintha magamat látnám egy hónapja. Én is 50-et szántam rá, hogy majd abból lesz egy pöpec ájpedem. Addig addig nézegettem összehasonlító videókat, hogy végül a 10,5-es Pro -t vettem 3x ennyiért... Ha be akarsz ugrani "közzénk", szerintem ez alatt nem érdemes. Ha meg csak minimális dolgokra kell, akkor az Air2 ami még elfogadható, és elég olcsó. (Nekem munkára, asszonynak rajzra kellet. Az Air 2 meg nem támogatja a ceruzát. ) Ma már bánom, hogy nem a 18'-as Pro lett. Bár nekem az designban egyáltalán nem tetszik. Akkor már mindegy, ha samsung tab-ot veszek
Jó, nem.. de éritek. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó, nem.. de éritek.