Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Mintha magamat látnám egy hónapja. Én is 50-et szántam rá, hogy majd abból lesz egy pöpec ájpedem. Addig addig nézegettem összehasonlító videókat, hogy végül a 10,5-es Pro -t vettem 3x ennyiért... Ha be akarsz ugrani "közzénk", szerintem ez alatt nem érdemes. Ha meg csak minimális dolgokra kell, akkor az Air2 ami még elfogadható, és elég olcsó. (Nekem munkára, asszonynak rajzra kellet. Az Air 2 meg nem támogatja a ceruzát. ) Ma már bánom, hogy nem a 18'-as Pro lett. Bár nekem az designban egyáltalán nem tetszik. Akkor már mindegy, ha samsung tab-ot veszek
Jó, nem.. de éritek. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Autós kamera eladó
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó, nem.. de éritek.