- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Mortex
üzenetére
Én is most erre várok, pár hete kitaláltam, hogy jó lenne egy iPad, de már úgy vagyok vele megvárom ezt. Elvileg az Apple ráállt a 1,5 éves ciklusokra az iPadek esetén, így most a Pro frissítése van soron, ősszel meg az Air és a Mini, rá következő tavasszal meg a sima iPad (ha tényleg igaz ez a menetrend ebben a formában).
De ugye a bemutatónak még bekavarhat a koronavírus, az Apple nem sűrűn mutat be úgy cuccot, hogy nem tudja záros időn belül megindítani az értékesítést. Mondjuk innen nézve, hogy mire várok azt nem tudom, az engem érintő modellek frissítése még odébb van a menetrend szerint, de nem sietek sehova, megvárom mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xbox Series X|S
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest