-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Zilliax
üzenetére
Nyilván ez kisarkított volt, hiszen sok kicsi bosszúság összeadva viszi rá a vásárlót a drágább modellre.
Az iPad 10.2" butításainak egy része racionális döntés (A10 chip, régebbi kamera és régebbi sRGB képernyő panel), aminek tényleg az a célja, hogy a lehető legolcsóbban lehessen gyártani. Egy másik fele viszont nettó szemétkedés, hogy a drágább modellek felé tereljen vásárlókat.
Btw ez most nem egy Apple fikázás, ez megy több iparágban is. Vettem már én is 2x drágább kamerát, mert az olcsóbbikon nem volt mikrofon bemenet (sima kis 3,5-es jack), pedig a drágább modellből is csak annyit használok ki, amit az olcsóbb is tud. Persze megoldhattam volna külső felvevővel is, adva magamnak többlet feladatot, meg egy hibalehetőséget, hogy ha elfelejtem bekapcsolni, akkor nem lesz hang, de végső soron egy 0,5 forintos csatlakozó döntött a kérdésben, hogy végül közel kétszer annyit költök el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 5 5600X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest