Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Zilliax
üzenetére
Nyilván ez kisarkított volt, hiszen sok kicsi bosszúság összeadva viszi rá a vásárlót a drágább modellre.
Az iPad 10.2" butításainak egy része racionális döntés (A10 chip, régebbi kamera és régebbi sRGB képernyő panel), aminek tényleg az a célja, hogy a lehető legolcsóbban lehessen gyártani. Egy másik fele viszont nettó szemétkedés, hogy a drágább modellek felé tereljen vásárlókat.
Btw ez most nem egy Apple fikázás, ez megy több iparágban is. Vettem már én is 2x drágább kamerát, mert az olcsóbbikon nem volt mikrofon bemenet (sima kis 3,5-es jack), pedig a drágább modellből is csak annyit használok ki, amit az olcsóbb is tud. Persze megoldhattam volna külső felvevővel is, adva magamnak többlet feladatot, meg egy hibalehetőséget, hogy ha elfelejtem bekapcsolni, akkor nem lesz hang, de végső soron egy 0,5 forintos csatlakozó döntött a kérdésben, hogy végül közel kétszer annyit költök el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi