Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Gaming notebook topik
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Zilliax
üzenetére
Nyilván ez kisarkított volt, hiszen sok kicsi bosszúság összeadva viszi rá a vásárlót a drágább modellre.
Az iPad 10.2" butításainak egy része racionális döntés (A10 chip, régebbi kamera és régebbi sRGB képernyő panel), aminek tényleg az a célja, hogy a lehető legolcsóbban lehessen gyártani. Egy másik fele viszont nettó szemétkedés, hogy a drágább modellek felé tereljen vásárlókat.
Btw ez most nem egy Apple fikázás, ez megy több iparágban is. Vettem már én is 2x drágább kamerát, mert az olcsóbbikon nem volt mikrofon bemenet (sima kis 3,5-es jack), pedig a drágább modellből is csak annyit használok ki, amit az olcsóbb is tud. Persze megoldhattam volna külső felvevővel is, adva magamnak többlet feladatot, meg egy hibalehetőséget, hogy ha elfelejtem bekapcsolni, akkor nem lesz hang, de végső soron egy 0,5 forintos csatlakozó döntött a kérdésben, hogy végül közel kétszer annyit költök el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest