- NVIDIA® driverek topikja
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
egy jotanacs mindenkinek. ha vesztek ipad air 3at vagy ipad prot. ne otthon bontsatok ki a dobozt hanem egybol a helyszinen es nezzetek meg hogy a kijelző nem foltos e. nincs e rajta fehér folt a bekapcsolo gomb felett valahol. 2 folt is volt rajta a masodik masnap jott elo a kijelzon.en igy jartam es vihettem is vissza. utanna olvastam forumokon leginkabb kulfoldieket talaltam es volt akinel 1 honap mulva jott elo. a pontos okat nemtudjak de a laminalt kijelzore tippelnek mivel csak az ilyen keszulekeken jott elo.nagy szerencsém volt hogy kicserélték egy másikra mert elvileg az alma cuccokat nemszoktak kicserelni hanem szervizbe kuldik. es nincs ra garancia hogy olyan allapotban kapod vissza hogy jo lett. de az sem biztos hogy idovel nemfog kijonni az enyemen is a feher folt. szoval jol gondoljatok at eztaz ipad air es pro vasarlast mert lehet hogy pont ti is kifogtok egy ilyet mint en. es nem ezer forintba kerul h ne mergelodjon rajta az ember. koszi az infot a pencil kapcsan azoknak akik irtak. rajzolni szeretnek vele es akkor gondolom muszaj lesz beszereznem 1 apple pencilt mas alternativak helyett
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Újszerű/2027.02.04.Apple Gar./Akku 100%/p4796
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest