Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
elprimo
üzenetére
Igen, utána én is szétnéztem a media marktban a kiállított darabok között, direkt a tükröződésre fókuszálva, és megállapítottam, hogy a kiállított pro gép is tükröződik, igaz kevésbé, mint a sima ipad.
Ennyire mondjuk a telefonom is tükröződik, csak kisebb méretben kevésbé zavaró, illetve itt elég széles a káva, és mivel ott semmilyen tartalom nincs megjelenítve, így a space grey változat fekete keretével még inkább szembetűnő.
Mindenesetre valamennyire már megszoktam, igaz, tegnap is úgy olvastam rajta, hogy kicsit meg kellett döntenem, hogy direktbe ne lássam benne a kislámpát a komódon
Közben elkezdtem hozzá tokot keresni, szerintem a legjobb valami univerzális bélelt tok lenne, amiben ha kell, nyugodtan lehet hurcolászni, de nem igazán találok ilyet (pl. a Gerillának vannak ilyen tokjai, de itthon sehol sem látok raktáron).
local1: egyik ismerősöm simán végignyomott most egy 2 éves MBA képzést úgy, hogy a Surface-én kívül semmilyen számítógépe nem volt, tehát ha nagyon akarja valaki és kész bizonyos kompromisszumokra, akkor el lehet lenni egyéb számítógép nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Robogó, kismotor
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest