- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue@X
senior tag
Nálam tökéletesen kiváltotta a mostani 12.9-es Pro a notebookot...
Az alábbi esetek áltak fenn nálam amikor arról beszélek hogy otthoni használat:
Torrent: a router szedi egy külső merevlemezre, eddig sem kellett a gép hozzá
Hálózati fájl megosztás: szintén a router, 4K filmek mennek róla amit a TV-vel játszok le (LG webOS)
Jegyzetelés és írás: OneNote az iPad-en, tökéletesen működik (vagy Notability)
Office termékek használata: Szerintem az alap funkciókra tökéletes a Microsoft Word/Excel vagy az Apple megoldása is.
SSH a routerre a managelés miatt: Szintén iPad, Termius program tökéletes
Olvasás: Google Books
A különböző internetes dolgok használatára már eddig is a telefonon lévő applikációkat használtam/vagy böngésző a telefonon.Hozzá kell tennem hogy a gépelés megkönnyítése érdekében beszereztem egy Logitech K780-at(Amazon U.K.-n talán még mindig akciós 49.99 font). Öröm rajta gépelni, a céges notebookon is ezt használom. Az egér számomra nem hiányzik, az érintés vagy billentyűs “kombók” tökéletesek. Fontos szempont volt még a fényképezőgépről lementeni a képeket, ehhez már befizettem egy HyperDrive-ra (Kickstarter projekt, még pár napig lehet jelentkezni: [link]).
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest