Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
pethYeti
üzenetére
Van. Tap a VLC-n a “Felhőszolgáltatásokra” és ott tudod szinkronizálni. Én Dropbox-al használom. Teljesen jól működik.
Ha FHD filmeket és sorozatokat tolsz, akkor érdemesebb viszont egy iXpand Drive nevű cuccot beszerezni. Ehhez ingyen ad a SanDisk lejátszó appokat is természetesen (TopReel).
A VLC-től jobb valamivel az Infuse Pro (fizetős), mert ennek van API támogatása ezekhez a pendriveokhoz és közvetlenül eléred a filmeket, ami az MKV mellett hangban a DTS-HD-t stb. is kezeli. Én iPad Pro-val használom így. Sztem meglátszik azért, ha csak BDRip-eket tolsz. Viszont a VLC rengeteg beállítási lehetőséget tartalmaz a feljavításukhoz (csodát ne várj persze).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest