Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtt
tag
Sziasztok!
iPad vásárlásán gondolkodom, és ha már vásárolok egy ilyen komolyabb készüléket akkor nem is szeretnék megválni tőle egyhamar. Ez a kulcs, ami alapján elindulok - azt a modellt keresem, amivel nem járok úgy, mint anno az iPhone 3G-mmel és a 3GS-emmel, hogy egy idő után már elég nagy kompromisszumkészség és türelem kell(ett) a használathoz. Nem riadok vissza a használt készülékektől, és tudom, hogy 50-70 ezer forintot kénytelen leszek rászánni a bulira. Mit javasoltok tehát, melyik az a készülék amit 2 év után is a legfrissebb iOS-szel tudok használni, nem lassul le az agybaj (itt egy másik szót akartam használni
) küszöb alá, egyszóval használható lesz? A méretekről: ma elmentem egy nagy áruház nagy Apple boltjába, és azt tapasztaltam, hogy a mini mérete nem visszatartó erő, sőt, talán kellemesebb bizonyos helyzetekben.. Összefoglalva tehát; az iPad mini és mini 2, illetve a 3 és a 4 közül kivel költözzek össze minimum 2 évre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bigme HiBreak Pro Color e-ink 5G 8/256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kingston hyperX fury 8GB 2400mhz
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) küszöb alá, egyszóval használható lesz? A méretekről: ma elmentem egy nagy áruház nagy Apple boltjába, és azt tapasztaltam, hogy a mini mérete nem visszatartó erő, sőt, talán kellemesebb bizonyos helyzetekben.. Összefoglalva tehát; az iPad mini és mini 2, illetve a 3 és a 4 közül kivel költözzek össze minimum 2 évre?