Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtt
tag
Sziasztok!
iPad vásárlásán gondolkodom, és ha már vásárolok egy ilyen komolyabb készüléket akkor nem is szeretnék megválni tőle egyhamar. Ez a kulcs, ami alapján elindulok - azt a modellt keresem, amivel nem járok úgy, mint anno az iPhone 3G-mmel és a 3GS-emmel, hogy egy idő után már elég nagy kompromisszumkészség és türelem kell(ett) a használathoz. Nem riadok vissza a használt készülékektől, és tudom, hogy 50-70 ezer forintot kénytelen leszek rászánni a bulira. Mit javasoltok tehát, melyik az a készülék amit 2 év után is a legfrissebb iOS-szel tudok használni, nem lassul le az agybaj (itt egy másik szót akartam használni
) küszöb alá, egyszóval használható lesz? A méretekről: ma elmentem egy nagy áruház nagy Apple boltjába, és azt tapasztaltam, hogy a mini mérete nem visszatartó erő, sőt, talán kellemesebb bizonyos helyzetekben.. Összefoglalva tehát; az iPad mini és mini 2, illetve a 3 és a 4 közül kivel költözzek össze minimum 2 évre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) küszöb alá, egyszóval használható lesz? A méretekről: ma elmentem egy nagy áruház nagy Apple boltjába, és azt tapasztaltam, hogy a mini mérete nem visszatartó erő, sőt, talán kellemesebb bizonyos helyzetekben.. Összefoglalva tehát; az iPad mini és mini 2, illetve a 3 és a 4 közül kivel költözzek össze minimum 2 évre?