Legfrissebb anyagok
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Én azt mondom, hogyha hosszabb távra tervezel, akkor told ki kicsit a keretet és én az iPad Airre teszem a voksom. Én is két évre néztem ki a gépet, aksija jó, kijelző fenomenális, semmi akadás, minden ultragyors. Mangákat szoktam rajta olvasni, meg persze internetezek és hébe-hóba becsúszik egy-egy játék (momentán Hearthstone, fizetéskor majd veszek ezt-azt, pl. Monster Hunter).
Más kérdés: iPad és iPhone között van valami kooperáció? Tervezek hó elején egy iPhone 5c-t venni, azért kérdem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest