- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nemrég váltottam iPad Air-ről, 2017 es iPadre. UPC-nél jó volt az ára és nagyon jó feltételekkel elhozható, igaz most pár napra rá mediamarktban 12 ezerrel olcsóbb (118 e Ft), de ez van, nekem megérte így is.
A lényeg, nagyon tetszik, az ios 11 is, de podcasteket hallgatok a gyári appon illetve pocket cast alkalmazásban droidon is. A gyári podcast app ios 11 frissítés után nem engedi lejátszottnak jelölni a részeket. Amit még ios 10 alatt jelöltem meg azoknál ott van, hogy lejátszott, de hiába hallgatok végig egy részt, nem jelöli meg. Eléggé szar lett az új felülete. El van dugva ez a funkció, vagy csak én nem látom.
Valszeg megveszem ios-re is a pocket castet, de jó volt eddig a gyári is.
6 hónapig nem volt ipad-em, ami nagyon furcsa és zavaró, hogy minden feloldáshoz meg kell nyomni a home gombot, aki ezt kitalálta.....
Az ujjlenyomat olvasós védelemnél pedig nem lehet a lezárásra időkorlátot megadni mint a jelkód esetén, így egyenlőre marad a jelkód.Szuper kis kütyű, sima air után a kijelzővel sincs gondom, hiszen szinte ugyanaz, a hardver viszont sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Milyen monitort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ujjlenyomat olvasós védelemnél pedig nem lehet a lezárásra időkorlátot megadni mint a jelkód esetén, így egyenlőre marad a jelkód.