Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
elprimo
üzenetére
Akksiban van annyi tartalék a mély merülés kivédésére, hogy ettől nem lehet rosszabb kapacitású?
(#24646) krx21: Legyen igazad, van rá gari, meg nagyon szemezek az apple care-el.
Ha jól tudom, az apple care az egy éves kor lejártáig megvehető és még egyszer hosszabbítható? Szóval a 3 év az kétszer 24.500 Ft-ba lenne?
-
Sziasztok,
Ma kaptam kézbe az iStyle-tól egy 256 GB-os WIFI+Cellular 10,5 colos iPad Pro-t.
Még nem vásároltam úgymond kifutó terméket, de az ára és tudása szerint jobban megéri mint az új Air, viszont lenne egy kérdésem. Az eddigi iPadjeim dobozból kivéve egyből bekapcsolhatóak voltak, ez most csutkára volt merülve. Most töltöm, de lehet ebből problémám?
-
Sziasztok!
Nemrég váltottam iPad Air-ről, 2017 es iPadre. UPC-nél jó volt az ára és nagyon jó feltételekkel elhozható, igaz most pár napra rá mediamarktban 12 ezerrel olcsóbb (118 e Ft), de ez van, nekem megérte így is.
A lényeg, nagyon tetszik, az ios 11 is, de podcasteket hallgatok a gyári appon illetve pocket cast alkalmazásban droidon is. A gyári podcast app ios 11 frissítés után nem engedi lejátszottnak jelölni a részeket. Amit még ios 10 alatt jelöltem meg azoknál ott van, hogy lejátszott, de hiába hallgatok végig egy részt, nem jelöli meg. Eléggé szar lett az új felülete. El van dugva ez a funkció, vagy csak én nem látom.
Valszeg megveszem ios-re is a pocket castet, de jó volt eddig a gyári is.
6 hónapig nem volt ipad-em, ami nagyon furcsa és zavaró, hogy minden feloldáshoz meg kell nyomni a home gombot, aki ezt kitalálta.....
Az ujjlenyomat olvasós védelemnél pedig nem lehet a lezárásra időkorlátot megadni mint a jelkód esetén, így egyenlőre marad a jelkód.Szuper kis kütyű, sima air után a kijelzővel sincs gondom, hiszen szinte ugyanaz, a hardver viszont sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 WiFi 64 GB, space gray makulátlan,végig tokban-fóliában tartott 2027. 03.13-ig garancia
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az ujjlenyomat olvasós védelemnél pedig nem lehet a lezárásra időkorlátot megadni mint a jelkód esetén, így egyenlőre marad a jelkód.