Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban hogy adott egy ipad air2 amin ios 10.3.1 van. Erre szerettem volna felrakni a 10.3.3-at ituneson keresztül dfu vagy recovery módban. (Még aláírja az apple). De nem jött össze, a következő a probléma. Macbookon folyamatosam
9-es hibakódot kapok (az eszközre való csatlakozás sikertelen). Próbáltam már frissítéssel, visszaálítással, másik usb port, másik kábel, mac újraindítás, minden a legfrissebb rajta stb. Windows-os gépen meg 3503-hibáig jut el. Mac-en legalább eljut az alma logoig és alul már megjelenik a csík is hogy dolgozik, de pár másodperc és jön a hibaüzenet. Windows-on még eddig sem. Az ipad nekiállása előtt csináltam meg ugyanígy egy 5s-t, ott jó volt minden, mondjuk azon ios 8.valami volt, de azon jó lett minen.
Valakinek valami ötlete??????
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest